Decathlon Srbija otvaranje je uskoro a prva prodavnica će biti u Beogradu. Imamo i nove informacije o tome kada i gde će kupci moći da kupuju u jednom od najvećih svetskih lanaca sportske opreme.

Posetili smo Decathlon Beograd: Ovde imate cene, slike iz prodavnice i ponudu i šta čeka prve kupce.

Decathlon Srbija otvaranje

Ovde saznajte TAČAN datum i kada je Decathlon Beograd otvaranje.

Nezvanično saznajemo da će otvaranje prve Decathlon Srbija prodavnice biti u decembru 2019. godine. Dakle za oko dva meseca. Kompanija je nedavno na Infostudu imala konkurs za prodavce, a tada su i zvanično najavili da je otvaranje ove zime. Sada je nezvanična informacija da će biti u novembru, odnosno i pre kalendaske zime 2019 – 2020.

Već smo pisali da će lokacija Decathlon prodavnice u Beogradu će biti na Karaburmi, odnosno u Big Fashion Park centru koji se nalazi u Višnjičkoj ulici u blizini Big Fashion tržnog centra. Do tamo možete dođi preko Bogoslovije ili Pančevačkog mosta. Od centra će vam trebati desetak minuta kolima i duplo više autobusom. Nekoliko prometnih gradskih linija prolazi baš tuda pa ne bi trebalo da bude problem da pronađete put iz drugih delova grada.

Inače, Decathlon je osnovan 1976. godine u Francuskoj, a i danas je Francuska kompanija sa neverovatnih 1400 prodavnica u 48 zemalja. Decathlon već ima svoje prodavnice u Hrvatskoj i Mađarskoj, kao i skoro svim zemljama Evropske unije.

Ranije je već najavljeno da će prodavnica imati skoro četiri hiljad kvadrata gde će biti ponuda za sedamdeset sportova sa oko pedeset različitih sporstkih robnih marki. A to je više od bilo koje druge prodavnice sportske opreme u Srbiji.

Decathlon ima svoje brendove za različite sportove, pa će kupci u Srbiji konačno moći da se opreme za najrazličitije sportske aktivnosti po super povoljnim cenama uz dobar kvalitet.

Kako u Hrvatskoj Decathlon već ima tri prodavnice, očekuje se da će se uskoro i u Srbiji otvorili još prodajnih mesta. Tokom ove godine se govorilo o lokacijama u Novom Sadu i u novom retail parku koji je u planu pored IKEA robne kuće, iako do sada ništa od toga nije potvrđeno.

https://www.instagram.com/p/B1EfCY0oyxO/

Dakle spremite se za novu Quechua opremu, skijanje, pešanje, biciklizam ili mnoge druge sportove kako za zimu tako i za leto.

Ako vas zanimaju cene možete da pogledate i kako izgleda ponuda na mađarskoj Decathlon stranici, pošto verujemo da će cene biti najpribližnije upravo na tom tržištu. Inače 320 forinti je 1 evro, odnosno oko 120 dinara. photo: wikimedia, Shady59

2 KOMENTARI

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime