Prošle godine smo najavili da Decathlon otvara prvu prodavnicu u Beogradu. Po tadašnjim informacijama otvaranje je trebalo da bude u drugom kvartalu 2019. godine.

Kada je Decathlon otvaranje prodavnice u Beogradu i Srbiji otkrijte na linku.

Iako je taj termin prošao, sada imamo i nove (nezvanične) informacije.

Decathlon prodavnica u Beogradu se po svemu sudeći otvara na jesen ove godine. Prodavnica će biti u Višnjičkoj ulici i Big Fashion Parku koji će se nalaziti na Karaburmi odmah pored Big Fashion tržnog centra.

Radnja bi trebalo da ima ogromnih 3.700 kvadrata i ponudu od 50 brendova za preko 70 sportova. Skoro sigurno, biće to najveća prodavnica sportske opreme u Beogradu i Srbiji.

Pre svega, Decathlon će kupcima u Srbiji ponuditi svoje brendove Btwin, Quechua, Kalenji, Domyos, Tribord, Oxeo, Kipsta, Artengo, Nabaiji i druge.

A vrlo verovano imaće i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu je najveći lanac sportskih prodavnica na svetu i poznat.

Posle prve na Karaburmi, Decathlon bi trebalo da otvori još dve prodavnice u Srbiji, pored robne kuće IKEA, kao i u Novom Sadu.

Dakle, ako planirate da kupujete bicikle, trotinete, sportsku obuću, opremu, ili outdoor igre i rekvizite za decu, sačekajte još malo. Nadamo se da ćemo uskoro saznati i tačan datum otvaranja prodavnice… image: wikimedia, Edward Hands

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime