Decathlon Beograd otvaranje prodavnice se približilo. Kao što je Domino Magazin već najavio, prva prodavnica francuskog lanca sportske opreme u Srbiji biće u decembru. A sada znamo i tačan datum pa i vreme.

Posetili smo Decathlon Beograd: Ovde imate cene, slike iz prodavnice i ponudu i šta čeka prve kupce.

Decathlon Beograd otvaranje

Na zvaničnoj stranici Big Fashion Parka na Facebooku objavljeno je da je otvaranje 12. decembra u 12. sati. Biće 13 novih lokala, a na slici je prigodno slika – Decathlona.

 

Dakle, adresa je Višnjička 84 i možete da počnete da se spremate za shopping. Prodavnica Decahlon će se nalaziti pored Big Fashion shopping mall a do tamo ćete lako stići kolima ili prevozom. Evo mape:

Možda vas zanima još ponešto o Decathlon. Firma postoji još od 1976. godine i osnovana je u Francuskoj. Od tada se proširila po svetu i imaju preko 1.500 prodavnica u 52 zemlje.

Naravno da su najveći lanac za prodaju sportske opreme na svetu.

Decathlon se izdvaja velikim prodavnicama i ponudi za preko 70 sportova. Pored najpoznatijih svetkih brendova, imaju i svoje robne marke koje pružaju odličan odnos cene i kvaliteta. To su: Quechua, Tribord, Domyos, B’Twin, Kipsta, Nabaiji, Wed’ze, Simond, Kalenji, Newfeel, Artengo, Inesis, Geologic, Caperlan, Solognac, Fouganza, Oxelo, Aptonia, Geonaute, Orao, Subea, Outshock…

Zna se i da će prvi Decathlon u Beogradu imati oko 4.000 kvadratnih metara, što znači da će prodavnica biti velika, baš velika. A kako i ne bi kada se očekuje ponuda odeće, obuće i opreme za čak 70 različitih sporotva. Decathlon ima naravno i svoje poznate robne marke koje se ističu kvalitetom po vrlo povoljnim cenama. Pored njih, u ponudi će biti i brojni drugi sportski brendovi (Nike, Puma, Adidas…).

Decathlon Beograd cene

Verovatno vas zanimaju i cene Decathlon proizvoda? Još uvek nisu objavljene, iako se čini da će decathlon.rs uskoro početi da radi a tamo bi trebalo da se nađe i kompletna ponuda.

Uporedili smo zato nekoliko cena na Decathlon u Francuskoj, Mađarskoj i Hrvatskoj i prilično smo sigurni da će proizvodi kod nas koštati otprilike kao i kod komšija, odnosno da će biti u nivou okolnih zemalja ili niže. Pre svega mislimo na Mađarsku i Hrvatsku gde je Decathlon već neko vreme.

Evo nekoliko primera.

Dečije cipele za zimsko vreme su 5990 forinti u Mađarskoj što je ko 2000 dinara. Quechua muški duks je samo 4 evra u Decathlonu u Francuskoj.

decathlon-beograd-cene
decathlon-beograd-cene

Oxelo dečiji trotineti se prodaju mogu da se kupe već od dvadesetak evra i vrlo su kvalitetni.

Kožne cipele za planinarenje pešačenje su 31 evro a muška majica 4 evra.

decathlon-beograd-otvaranje2
decathlon-beograd-otvaranje2

Sportski brushalter u Mađarskom Decathlonu je 4490 forinti, odnosno oko 1500 dinara a helanke su 3450, odnosno oko 1300 dinara.

decathlon-srbija
decathlon-srbija

Kvalitetna jakna 3 u 1 je oko 6000 dinara dok ima jakni i za mnogo manje. images: decathlon, big fashion

1 KOMENTAR

  1. Odlično.. Samo nek se otvaraju prodavnice gde zbog visine cena nije sramota, bahatost i glupost nešto kupiti. Iz onog što sam video ozbiljna su konkurencija Aliju, najviše što je roba ovde i na dohvat ruke.

Comments are closed.