Dekatlon Beograd se otvara 12. decembra tačno u 12 sati u Big Fashion Retail parku u Višnjičkoj 84 na Karaburmi.

U prvoj prodavnici najvećeg lanca sportske opreme na svetu moći će da se kupi oprema za više od 100 sportova i to na preko 3.000 kvadratnih metara.

Domino Magazin je već posetio Decathlon prodavnicu. Proverili smo cene i ponudu.

Trenutno je sasvim očekivano u prodavnici fokus na zimskim sportovima pa imate pregršt jakni za skijanje, board i pešačenje po snegu. Tu su pantalone, cipele i oprema za zimske sportove. Cene su više nego povoljne sa jaknama od oko 3.000 dinara pa naviše.

Naravno, tu je odlična ponuda i za druge sportove, od planinarenja, pa do fudbala, košarke ili recimo jahanja, biciklizma pa čak i lova.

Dekatlon Beograd

Dekalon ističe da se proizvodi razvijaju u njihovim istraživačkim centrima i da pružaju vrhunski kvalitet po povoljnim cenama.

Tako možete da kupite vrlo popularne trotinete Oxelo, baš kao i rolere i skate za različite uzraste.

Odlična je ponuda i bicikala, kao i različite obuće za brojne sporotve.

Povodom otvaranja prve Dekatlon prodavnice u Srbiji francuska kompanija je pripremila tri dana različitih igara i izazova za celu porodicu.

Svi koji budu učestvovali mogu da osvoje vredne vaučere, koje će moći da iskoriste u četvrtak, petak, subotu i nedelju od 10 do 22 časa.

Svi će moći da se fotografišu u najvećoj kabini za fotografisanje u gradu, plavoj Dekatlon trambolini sa plavim Deda Mrazom i da isprobaju jedine sanke koje vuku tri bicikla.

Evo i kako izgleda Decathlon Beograd ponuda:

4 KOMENTARI

  1. Baš glupo što su cene takve da ćemo i dalje iz Beograda da putujemo u Temišvar. Ova bela balans biciklica za decu što košta 6600 din. kod nas u Rumuniji košta 170 leja što je malo manje od 4200 din. Baš da bude za više od 50% skuplja u Srbiji u poređenju sa Rumunijom… Ista ta biciklica je na sajtu “kupujem prodajem” 5100 din. (nova naravno, nabavljena u mađarskom dekatlonu). : ) Bilo mi je drago što će otvoriti dekatlon kod nas. Sad mislim da neću ni da odem tamo…

  2. a cene 30% vece nego u Temisvaru … pa i dalje mi se isplati da skoknem do Rumunije iz BG-a , gorivo do tamo 3500 kad se podeli na 4 dela ispadne sica …

Comments are closed.