League of Legends i Louis Vuitton nastavljaju saradnju. Super popularna multiplayer online igra League of Legends i najvredniji modni brend na svetu zapravo idu sjajno zajedno a sada su predstavili novi skin za Sennu.

Senna je inače deo True Damage ekipe i dobila je “Prestige Skin” koji je uradio Nicolas Ghesquière. Skin prati kolaboraciju koju je LV počeo izradom kofera i kapsula kolekcije League of Legends.

https://www.instagram.com/p/B7lZ5qXIyCG/?utm_source=ig_embed

League of Legends i Louis Vuitton

Za razliku od kolekcije koja može da se kupi u stvarnom svetu, skin će biti samo u igri, odnosno nećete moći da izgledate kao moćna ratnica kada krenete na faks. Senna sada nosi satensku jaknu, crno plavi top, crni kožni šorc i visoke kožne čizme. Tu su i nove naočare za sunec uz Louis Vuitton šal prepoznatljivih boja.

Ghesquière je sve predstavio na Instagramu i to pozirajući pored Senne. Sve će biti online za nekoliko dana.

Nešto ranije predstavljena je i Louis Vuitton LoL kolekcija koja zaista može da se kupi. Sve je inspirisano skinovima koje nose Qiyanna i Senna.

Stvari je dizajnirao Nicolas Ghesquière a u prodaji su od kraja prošle godine i to na LV web shopu. Otprilike u isto vreme je urađen i LV kofer povodom LoL Turnira. Za njegovu izradu je potrošeno neverovatnih 900 sati.

Zanimljivo je da su popularne igre danas toliko značajne u pop kulturi kod Generacije Z da čak i najveći svetski brendovi poput Louis Vuttiona žele da se povežu sa njima.

Pogledajte i:

VSCO devojke

Najbolji gejmerski računari 2020
Najbolje igre za 2020 godinu

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime