Ako vam se dopao neverovatni igrački miš Roccat Kova Pure Performance, onda obavezno pogledajte šta donosi tastatura Arvo istog proizvođača.

Pre svega ističemo veoma atraktivan dizajn, koji pre svega karakterišu oštre, agresivne linije. Dizajneri ove kompanije su posebnu pažnju posvetili obliku tastature, kako bi ona zauzela što manje prostora na radnoj površini stola. Središnji blok u kome se kod standardnih modela nalaze kurserski tasteri ovde je izbačen, čime je dobijena kompaktnost, ali i lakše pristupanje nekim komandama. Korisnici ipak mogu da odaberu namenu tastature, kada će se ona ponašati u skladu sa zadacima. Predviđena su dva režima – numeriški i igrački.

Roccat je ovaj model opremio i dodatnim tasterima koji su se pokazali veoma korisnim. Tu su tri malena tastera ispod tastera “space”, kao i dva dopunska makro tastera. Svima njima možete dodeliti funkcije koje vam najviše odgovaraju.

Vizuelnom utisku doprinose i svetleće LED diode koje obeležavaju kursorske tastere. Na kraju pohvalimo vrhunski kvalitet izrade uz ocenu da je ovaj model idealan za ljute igrače, ali i sve druge koji nisu spremni na kompromise.

 

Ex Ecentar – http://www.execentar.com

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime