Kompanija Logitech nedavno je predstavila jedan od najboljih geming miševa na svetu, koji kombinuje neverovatne radne performanse, odličnu ergonomiju i sjajnu pokretljivost na svim vrstama podloga. Njegova oznaka je G600 MMO i dizajniran je samo za desnoruke. Opremljen je sa 20 pomoćnih tastera za snimanje makroa i G-Shift funkcijom, zahvaljujući kojoj broj raspoloživih operacija može da se duplira, a ista znatno unapređuje i fleksibilnost.

Logitech je G600 MMO miš napravio od kvalitetne plastike, koju je presvukao tankim slojem gume kako bi isti lepo ležao u šaci i smanjo znojenje prstiju. Pored pomenutih MMO tastera poseduje i lepo rešen skrol koji nudi pokretljivost u sva četiri pravca, kao i specijalne teflonske nožice sa kojima se odlično snalazi na svim podlogama, čak i onim neravnim i hrapavim.

Osnovu ovog moćnog miša čini snažni laserski senzor maksimalne radne rezolucije 8200 dpi koji je u stanju da ponudi neverovatnu preciznost, zbog čega je pored igranja igrica, pogodan i za rad u grafičkim i CAD aplikacijama. Jača strana mu je i besprekorno odrađen prateći softver, kao i laka optimizacija koju ceni sve veći broj igrača.

Logitech G600 MMO sa računarima komunicira preko USB veze i kompatibilan je sa svim aktuelnim Windows platformama uključujući i dolazeću “osmicu”, a bez problema radi i sa većinom Mac i Linux OS-ova, s tim da u to slučaju ne možete računati na njegove igračke mogućnosti, već ga možete koristiti kao običnog miša. Proizvodi se u crnoj i beloj boji i dostupan je po ceni od oko 10.000,00 dinara, što poređeno sa sličnim rešenjima na tržištu i nije tako puno. U svakom slučaju Logitech G600 MMO je vrhunski gejmerski miš, kome nijedan pasionirani igrač neće moći da odoli.

Cena (sa PDV-om): oko 10.000,00 dinara
Kontakt: Logitech 
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime