Predstavljamo vam gejmerskog miša koji će vam pomoći da postanete glavna faca u kraju. Roccat Kova Pure Performance je ultimativno rešenje za sve koji žele da izvuku apsolutne performanse iz svojih sposobnosti. On je potpuno prilagođen modernim igrama i pružiće vam brzinu i udobnost kakvu do sada niste videli.

Ergomski oblik mu je simetričan, što znači da će odgovarati kako dešnjacima, tako i levorukim korisnicima. Jedinstveni V oblik sa uzdignutim naborom na vrhu miša koji je dizajniran da stane na dlan šake, odgovaraće skoro svakoj veličini i obliku dlana. Uz sve to postignut je i sportski imidž dizajna, dok gumirane površine sprečavaju klizanje šake, što znači da vas ovaj opasni miš neće izneveriti ni u onim stvarno kritičnim trenucima kada vam se šake znoje, a mozak radi preko granica koje ste do sada upoznali.

Svi tasteri mogu da se prilagode specifičnim zahtevima korisnika, a tu su i LED svetleće diode u više boja koje pružaju totalni estetski ugođaj ali i punu funkcionalnost pošto vas obaveštavaju o promeni osetljivosti senzora. Sve ih možete podesiti po vašoj meri. Optički senozor je pravo malo čudo tehnike i pruža osetljivost od 3200dpi, što je nekoliko puta bolje od najboljih konkurenata.

Ovaj miš pruža najvišu preciznost čitanja podloge i to na skoro svima površinama po kojima se kreće pri rezoluciji od 3200dpi. Šta više, tehnologija kojom je ovaj senzor razvijen svodi negativan efekat koji se javlja prilikom podizanja miša sa podloge na minimum. Ovo je razlog zbog koga su optički senzori ovog tipa popularni među gejmerima već godinama. Roccat Kova je posebno efikasan kada se koristi u društu Roccat Sota Granular Gaming podloge koju karakteriše integrisani metalni film – visoko reflektujući sloj koji pruža nepogrešivo očitavanje. Čak pri ubrzanjima od 20G rad bez grešaka u bilo kojoj situaciji tokom igranja i pokreti mišem su preneseni bez kašnjenja, što je vredna preporuka. 

Ex Ecentar – http://www.execentar.com