B&O Beoplay P2 – zvučnik za plažu i dobro druženje!
Zabava & Igre

B&O Beoplay P2 – zvučnik za plažu i dobro druženje!

Ovaj mali zvučnik ne samo što dobro izgleda, već i odlično svira…

B&O Beoplay P2 – zvučnik za plažu i dobro druženje!

Beoplay familija proizvoda iz meseca u mesec je bogatija za nove zvučnike i slušalice koji u poređenju sa sličnim rešenjima na tržištu zaista predstavljaju klasu za sebe. Poslednje (malo) čedo koje nam dolazi iz ove familije je mobilni zvučnik oznake P2 koji u ovom momentu predstavlja bazični deo ponude pomenutog proizvođača. Iako deluje kompaktno i ergonomski pomalo čudno P2 zaista može da donese dobru energiju i dobar ritam – i u srce i u dušu…

Beoplay P2 je mali zvučnik skromne težine (275 grama) koji se lako može poneti bilo gde – i na plažu, i na planinu, ali sa njim se može dobro zabaviti i u parku sa društvom ili nekom manjem kućnom druženju. Napravljen je od kvalitetnih, prirodnih materijala, a dizajnirao ga je poznati dizajner Cecilie Manz koji je u nekoliko navrata do sada imao tesnu saradnju sa kompanijom B&O na razvoju zvučnika i slušalica. U ovom slučaju on je uspeo da spoji visoke radne karakteristike sa modernim dizajnom i prirodnim materijalima što daje P2 zvučniku na posebnoj lepoti i dodatnoj atraktivnosti.

Zvučnik je baziran na više manjih zvučnika i bas sistemu koji je lepo optimizovan i izbalansiran da proizvodi prijatan bas. Sa izvorima/nosačima zvuka P2 se povezuje preko Bluetooth veza, a kompatibilan je sa svim mobilnim i desktop platformama, tako da je po pitanju konkektivnosti više nego sjajan. Jednom kada se poveže sa izvorom zvuka isti pamti trajno u svojoj mememoriji, pa je svako sledeće povezivanje sa njima gotovo trenutno. Iznad svega ovaj mobilni zvučnik ima integrisan i mikrofon zahvaljujući kome može da posluži za manje konferencijske pozive i Skype/Viber komunikaciju – dodatni benefiti uvek su veliko plus.

Kao je reč o mobilnom zvučniku, tako je jako važno da isti ima odličnu radnu autonomiju baterije. Konkretno, P2 donosi do 10 časova slušanja muzike iz jednog punjenja, a za svega 15 minuta držanja na punjaču dobija se 2 sata reprodukcije omiljenih nota. Ovako nešto nudi još jako mali broj zvučnika u klasi (svega par) koji su sa druge strane cenovno daleko agresivnije postavljeni, čime se lako može izvesti zaključak da je Beoplay P2 najbolja investicija po pitanju radne autonomije i hardverskog sklopa. Punjenje baterije obavlja se preko USB-C type porta, ali ne zato što je to sada aktuelni trend, već zato što ovaj port omogućava značajno brže punjenje baterije, ali i bolju direktnu komunikaciju sa uređajom.

Kvalitet zvuka je najjača strana P2 zvučnika, bar za klasu kojoj pripada. Svi tonovi su maksimalno verno reprodukovani, dok je bas (kao što je već naglašeno) prijatan za uši i nije previše prodoran. To potvrđuju i svi priznati audio testovi, koji jasno govore kako ovaj zvučnik sa savršenom tačnošću može da reprodukuje kako moderne note, tako i tradicionalnu muziku. Jednostavnije rečeno sve sa P2 zvučnikom zvuči odlično, čak toliko dobro da se može reći da je klasa za sebe. On je definitivno predstavnik nove generacije portabilnih zvučnika i rešenje koje dobro zna da zabavi gde god i kad god. Cena mu nije mala, to stoji, ali da vredi više od sličnih rešenja, tu sumnje nema!

Cena (sa PDV-om): 23.000,00 dinara

Kontakt: iStyle

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Zabava & Igre

Više uZabava & Igre

Microsoft sprema novi Xbox  %Post Title

Microsoft sprema novi Xbox

U isto vreme kada i Sony

Domino Magazin 15.06.2018
Sada i igre stižu na Netflix  %Post Title

Sada i igre stižu na Netflix

Igrate se daljinskim upravljačem

Domino Magazin 14.06.2018
Atari se vraća  %Post Title

Atari se vraća

Prave konzolu sa 100 starih igrica i želimo je

Domino Magazin 08.06.2018
PlayStation 4 odlazi u penziju  %Post Title

PlayStation 4 odlazi u penziju

Potvrđeno: Sony razvija novu generaciju konzole

Domino Magazin 29.05.2018
LG predstavio novu liniju OLED televizora  %Post Title

LG predstavio novu liniju OLED televizora

Unapređenjem komponenti koje se nalaze iza ekrana, LG postavio temelje za televiziju budućnosti

Domino Magazin 15.05.2018
Magnetofon je prava stvar  %Post Title

Magnetofon je prava stvar

Zato što je gramofon tako običan

Domino Magazin 10.05.2018
3 igre za duga putovanja  %Post Title

3 igre za duga putovanja

Prekratite vreme dok čekate avione ili sedite u vozu

Domino Magazin 24.04.2018
Monopol dobija verziju za Novi sad  %Post Title

Monopol dobija verziju za Novi sad

A Novosađani biraju ulice

Domino Magazin 18.04.2018
Sony sprema Playstation 5  %Post Title

Sony sprema Playstation 5

A zna se i kada izlazi?

Domino Magazin 16.04.2018
Prvi IKEA bluetooth zvučnik izgleda fantastično  %Post Title

Prvi IKEA bluetooth zvučnik izgleda fantastično

Već je u prodaji i to u dve veličine

Domino Magazin 10.04.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.