Nike Air Max Travis Scott 2020 po svemu sudeći stižu u verziji za ovu sezonu i to proleće leto.

Sve je još uvek nezvanično ali tračevi koji kruže po internetu deluju poprilično verodostojno a sada su tu čak i prve slike patike.

Nike Air Max Travis Scott 2020 patike

Posle plodonosne kolaboracije u okviru koje je Travis Scott uradio Nike Air Force 1, Air Jordan 1 i 4 kao i Nike SB Dunke modele patika, izgleda je sledeći na redu još jedan kultni model odnosno Nike Air Max 270.

O ovome se priča već neko vreme a sada je yankeekicks objavio čak i slike. I recite kako su dobre:

https://www.instagram.com/p/B6ifD18l3GJ/?utm_source=ig_embed

Izgleda da će patike Travis Scott Air Max biti u prodaji već od marta 2020 i to po ceni od oko 190 dolara. Verovatno će serija biti ograničena i vrlo verovatno će im vrednost odmah porasti na preko 500 dolara.

Ono što patike izdvaja je Nike Swoosh koji je prikazan kao puno malih logoa. Tekstura je talasasta a tu je naravno i prepoznatljivi Cactus Jack brending.

Inače, zanimljivo je da su ljubitelji patika i u Srbiji poludeli za Travis Scott x Nike kolaboracijom. Tako je prošlog novembra Air Force 1 Low Cactus Jack model stigao u Srbiju, ali su mogli da ga kupe samo dobitnici na lutriji. Za učešće u izvlačenju prijavilo se 639 sneaker lover-a. A samo sedamnaestoro srećnika dobilo je priliku da kupi ovaj ekskluzivni model.

Tako da možemo očekivati ludnicu… recimo kao ovu na slici ispred tike! prodavnice gde se sve dešavalo krajem prošle godine:

nike-travis-scott-srbija-tike-shop
nike-travis-scott-srbija-tike-shop

Pogledajte i:
Najudobnije patike
Najskuplje patike
Patike za zimu
Kako očistiti patike

photo: Instagram / @yankeekicks, tike, via

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime