Glupi trener, tajne arhive CIA, ruska ambasada i neverni supružnici su samo neki od glavnih likova nove super komedije braće Koen – Spaliti posle čitanja.
Bred Pit glumi tupavog trenera u lokalnoj teretani koji pronalazi disk sa tajnim podacima za koje misli da će ga povesti ka svetloj budućnosti. Tu dolaze ruski špijuni i situacija se komplikuje. Bred Pit kaže da je ova uloga neuobičajena za njega, ali da je uživao u promeni.

"Glavna uloga u filmu je obično neko ko ima odgovore na sva pitanja, ko ume da tumači situaciju, demontira bombu i ima iskustva u svim mogućim oblastima. To jeste dobro za vaš ego, ali je ponekad mnogo zabavnije glumiti momke koji donose pogrešne odluke, imaju malo iskustva, izvlače pogrešne zaključke i onda moraju da se nose sa posledicama. To je bilo zabavno kod ovog filma", kaže Bred Pit.

Za kompletan doživaljaj tu je i Džordž Kluni koji tumači oženjenog čoveka za koga su zainteresovane sve udate žene iz filma, kao i oskarovka Tilda Svinton. Film Spaliti posle čitanja je odmah po puštanju dospeo na vrh liste najuspešnijih filmova prethodnog vikenda, zaradivši 19,4 miliona dolara.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime