Bubamare navodno donose sreću. Međutim, to izgleda nije slučaj za najveću zvezdu u Holivudu, Breda Pita. U akcionom trileru Brzina Metka pojavljuje se kao Bubamara – baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu. Pomenuti akcioni triler sa daškom komedije svakako će biti pravo letnje osveženje kada film stigne u domaće bioskope!

U trejleru saznajemo ko stoji iza misteriozne žene s kojom Bubamara (Bred Pit) komunicira tokom svojih putovanja. U pitanju je Maria Bitl (Sandra Bulok) iz takozvane organizacije „Deer Creek International Business Solutions”.

Nakon niza neuspešnih misija, ona uvodi Bubamaru u „povratnički posao” koji na prvi pogled izgleda bezazlen. Međutim, krađa tašne pretvara se u očajnički pokušaj bega iz brzog voza tokom divlje, nezaustavljive i neverovatne vožnje kroz moderni Japan. Na tom tom suludom putovanju, Bubamara se susreće sa opasnim likovima koje poznaje od ranije, a za neke će tek saznati.

Reditelj Dejvid Lajtč potvrdio je već svoj „zanat” radeći na hitovima Deadpool 2, Džon Vik i Hobbs & Shaw. Takođe, bio je Pitov dvojnik u kaskaderskim scenama u filmovima Gospodin i gospođa Smit, Troja, Igraj svoju igru i Špijunska igra.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime