Najbolja gejmerska stolica bi mogla da bude ova koju prave zajedičkim snagama Logitech i Herman Miller. Logitech se definitivno razume u ergonomiju i računare a Herman Miller je verovatno najpoznatije ime u svetu stolica.

Njihova gejmerska stolica će biti samo deo kolekcije nameštaja za gejmere koja stiže ovog proleća.

Dve kompanije kažu da kao što profesionalni sportisti imaju vrhunsku opremu tako i esport atlete, odnosno gejmeri, zaslužuju da imaju stolice i nameštaj kakav zaslužuju.

Takođe, ističu kako neudobne stolice mogu da dovedu do pada fokusa i smanje performanse tokom igranja. Da ne pričamo o bolovima u leđima i problema sa kičmom. Pogotovo ako sedite u dužem vremenskom periodu. A znamo da gejmeri SEDE. I baš zato im je potrebna najbolja gejmerska stolica koja može da se napravi.

Logitech i Herman Miller planiraju da rade sa poznatim esports timovima poput TSM, NaVi i Complexity Gaming kako bi dobili njihove sugestije za izradu stolica.

Uzbuđeni smo da ukombinujemo našu ergonomiju zasnovanu na istraživanjem sa Logitech tehnologijom i inovacijama“, rekao je Tim Straker, prvi čovek zadužen za marketing u Herman Miller.

Zajedno smo razvili veoma kvalitetna rešenja koja će gejmerima i esports atletima pružiti najbolju podršku i komfort.

Analitičari procenjuju kako je ova kolaboracija pokušaj da se uđe na veoma lukrativno gejmersko tržište. Već smo videli slične primere, poput saradnje Louis Vuitton sa poznatom igrom.

Još uvek nije zvanično saopšteno šta će još Logitech i Herman Miller kolekcija podrazumevati i šta znači nameštaj za gejmere.

Najbolji gejmerski kompjuteri.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime