Pri ruci

Beatsˣ – odlične slušalice za dinamične osobe

Bežične slušalice za sve koji vode aktivan život…

Beatsˣ – odlične slušalice za dinamične osobe

Beats je nakon kupovine od strane kompanije iz Kupertina (čitaj Apple-a) postao jedan od najcenjenijih proizvođača audio opreme na svetu i ime koje važi za No 1 proizvođača komercijalnih slušalica i zvučnika. Na ovim prostorima i generalno na starom kontinentu Beats je više nego popularan sa svim svojim rešenjima, a trenutno je u fokusu javnosti zbog Beatsˣ – bežičnih slušalica koje pored toga što imaju atraktivan dizajn i donose dobar zvuk, poseduju i nekoliko korisnih tehnoloških inovacija…

Beatsˣ su jednostavno dizajnirane slušalice dostupne u nekoliko različitih boja koje je Beats dizajnirao za sve osobe koje vode dinamičan život i stalno su u pokretu. Izrada im je više nego odlična, a veoma dobro leže i u ušnim školjkama, što im je velika prednost u poređenju sa sličnim modelima/rešenjima. Kako su napravljene od prirodnih materijala tako ne stvaraju utisak nelagodnosti u ušnim školjkama već fino ispunjavaju ušni prostor što za krajnji rezultat ima lepo ležanje, čak i pri intenzivnim treninzima i brzom trčanju.

Ove slušalice na sebi imaju izvedene kontrole za regulisanje jačine zvuka i mikrofon u cilju komunikacije prilikom telefonskih poziva. Kabl koji povezuje slušalice Betas naziva Flex-Form kabl, a isti je zadužen za maksimalnu stabilnost tokom kretanja i dodatno obezbeđuje dobro pozicioniranje slušalica u ušima. U praksi on zaista dobro radi posao, a to potvrđuju i brojni video klipovi na raznoraznim Youtube kanalima koji pokazuju kako ove slušalice rade u praksi.

Povezivanje sa nosačima zvuka se obavlja preko Bluetooth veze i to gotovo trenutno, a Beatsˣ slušalice se bez problema razumeju kako sa iOS, tako i sa Android telefonima i ostalim mobilnim uređajima. Kada se jednom upare sa izvorom zvuka svaki sledeći put povezivanje se obavlja automatski i trenutno čim se značajno skraćuje vreme do uživanja u omiljenim notama. Veza je u 90% slučajeva maksimalno stabilna, a jedina pucanja konekcije se javljaju sa uređajima čiji su Bluetooth adapteri lošijeg kvaliteta.

Velika prednost Beatsˣ slušalica krije se i u bateriji koju nose u sebi. Ista donosi do 8 časova radne autonomije, a poseduje i mogućnost brzog punjenja putem Fast Fuel tehnologije – za samo 5 minuta punjenja dobija se autonomija od dva radna sata. Prema testovima stručnjaci procenjuju da baterija može da ima životni vek i do 5 godina, uz umereno korišćenje i pridržavanje pravila o odžavanju Beatsˣ slušalica.

Kvalitet zvuka za klasu u kojoj se nalaze Beatsˣ slušalice je više nego odličan. Testovi pokazuju da su svi tonovi maksimalno verno reprodukovani, kao i da je bas prijatan za uši i korektno izbalansiran. Sa ovim slušalicama moguće je uživati kako u modernoj muzici, tako i u elektronskoj i klasičnoj, kao i u sjajnim filmskim notama i tradicionalnoj muzici. Beats ih je tako optimizovao da jednostavno svi muzički pravci odlično zvuče. Uostalom, Beats retko kada podbaci na ovom polju – jednostavno stručnjaci ove kompanije znaju da rade posao!

I to bi u kratkim crtama bile Beatsˣ slušalice – vizuelno jednostavne, ergonomski odlično rešene, sa vrhunskim zvukom i jednostavnim korišćenje, otvaraju prostor za maksimalnu slobodu u pokretu i kompletno uživanje u omiljenoj muzici. Beats je sa ovim modelom bio na visini zadatka i odlično odradio posao, a jedino što malo smeta je njihova poprilično visoka cena koja u situaciji kada AirPods slušalice dominiraju u ovoj klasi prosto mora biti korigovana.

Cena (sa PDV-om): 22.090,00 dinara
Kontakt: iStyle

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Pri ruci

Više uPri ruci

Kajak na sklapanje

Savršen za kampovanje ili avanture

Domino Magazin 26.07.2017

Narukvica Steer za bezbednu vožnju

Ne dopušta vozaču da zaspi

Domino Magazin 24.07.2017

Gedžet koji upozorava ako smrduckate

Država d uradi nešto!

Domino Magazin 17.07.2017

Vertu se gasi?

Čak ni bogati nisu budale

Domino Magazin 14.07.2017

Ovo je novi iPhone?

Izgleda da je to to

Domino Magazin 10.07.2017

Omega se vraća korenima

James Bond korenima

Domino Magazin 07.07.2017

Ovaj telefon radi bez baterije

I to stvarno

Domino Magazin 07.07.2017

Novi iPhone neće imati senzor prsta?

Nego drugu zaštitu

Domino Magazin 06.07.2017

Jedan Prsten da svima gospodari

Uskoro će stvarno postojati

Domino Magazin 04.07.2017

Punićemo telefone jednom u tri meseca

Napravljena nova baterija

Domino Magazin 03.07.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.