Novo istraživanje pokazuje da se sve više žena upušta u seks za jednu noć, ali mnoge posle toga žale zbog svog postupka, piše Daily Mail.

Skoro polovina ispitanih devojaka u dvadesetim godinama redovno ima iskustva seksa na jednu noć. To radi čak 46 posto ispitanica u tridesetim godinama, kao i 45 posto ispitanica u 40 godinama. Usputni seks praktikuje i trećina žena u pedesetima.

Zbog ovoga najviše žale dvadesetogodišnjakinje, među kojima je i najveći procenat polnih bolesti, neželjenih trudnoća i abortusa.

Većina devojaka je završila na abortusu upravo zbog jednokratnog seksa. “Nažalost, mnoge mlade žene abortus su počele da doživljavaju kao kontracepciju. Zaboravljaju da abortus ostavlja psihičke i fizičke posledice i da nosi brojne rizike”, rekao je dr. Andrew Fergusson.

1 KOMENTAR

  1. Ovo je nemoguće! Pa svaka je devica dok se ne uda, osim bludnica koje su u malom broju, jer su većina devojak stidljive, fine, kulturne i pametne, pa znaju da je biti bludnica velika SRAMOTA za nju i za celu njenu porodicu! Svašta se piše da bi se zaradilo, “porno sajtovi – glupost” sve je to foto i video montaža…užas! Te osobe koje prave slike i pišu gluposti su mentalno bolesne, treba ih privesti i pod hitno poslati psihijatru na lečenje! Posle se pita “zašto se nijedna ne zaljubi u mene?” – pa devojkama ne treba ludak, manijak, lažljivac, pijanica i drogiraš, traže finog, mirnog, pametnog i kulturnog muškarca, izgled đene đene, samo da mema preko 100 kila.

    Pogledajte široko i razmislite malo.

    Zdravo.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime