Novogodišnji pokloni za decu 2021! Vreme je da razmišljate o tome. Pripremite se na vreme za praznike koji se približavaju.

Vreme leti i ako poklone ne kupite ranije uletećete u praznične gužve što nikako ne bi bilo dobro. A pogotovo u ovo vreme pandemije covid 19. Krenite lagano sa razmišljenjem šta kupiti deci. Posebno je važno da ove godine decu zaista obradujete jer je ovo vreme veoma teško za njih. Oni manji baš i ne shvataju šta se dešava mada osećaju da je situacija ozbiljna a oni odrasliji su pod velikim pritiskom.

Ako ne želite da idete po radnjama pregledajte brojne sajtove koji nude on line prodaju. Ima dobrih ponuda a na vama je da odaberete pravi poklon po prikladnoj ceni.

Evo ideja koje vam mogu pomoći da se odlučite.

Novogodišnji pokloni za decu 2021 – Bebe

Najbolji pokloni za decu - Nova godina 2021

Šta kupiti bebi je najteže pitanje i neizvestan odgovor. Obično se kupuju praktični pokloni, štramplice, odelca i slično. Ali mi želimo da poklonimo bebi nešto što će joj se dopasti.

Kupite bebi divne mekane, plišane jastuke poput ovog slonića da sanja čarobne snove. Deca tako zavole te divne mekane jastučiće koje čuvaju i spavaju na njima dugi niz godina. Možda ste i vi imali plišanog medu koji je sa vama putovao čak i na prvi izlet. Košta 3390 dinara i možete ga poručiti preko interneta.

Sjajan poklon za bebce je i muzička vrteška. To može da bude vrteška ptičice, srećni drugari, veseli medvedići, zanimljiva džungla, sova, magična zvezda. Možete da birate i uživate slušajući muziku. A tek bebci. Ova igračka je odlična za bebe jer će u nekom trenutku pružati ručice da je uhvate, pažnju će usmeravati u pravcu odakle se čuje muzika. Ovakva igračka poboljšava dečije veštine, kognitivne, fizičke i društvene.

Muzičke vrteške koštaju od 1600 do 9000 a ponuda je odlična u Aksi.

Novogodišnji pokloni za decu od 2 do 3 godine – 2021

novogodišnji pokloni za decu 2021

Pokloni za decu od dve do tri godine su veoma raznovrsni i zanimljivi. Ako se odlučite za Guralicu Hodalicu dete će moći da dohvati sve, ma skoro sve, jurcajući u ovom svom kao autu. Deca će pomoću ove ili sličnih hodalica razvijati maštu, kreativnost, motoričke i intelektualne sposobnosti. Pre nego što kupite proverite od koje je plastike proizvedena igračka.

Ova hodalica košta 3580 dinara.

Kada kupujete poklone za decu od 4 do 6 godina prodavci će vas obavezno pitati da li kupujete za devojčicu ili dečaka. Ta podela na žalost i dalje važi pa odlučite sami za šta ćete se odlučiti, ali sasvim je normalno da neke devojčice ne vole roze boju i obrnuto. Zašto robovati navikama.

Predlažemo i Lego Duplo kockice koje podjedanko vole i devojčice i dečaci a posebno roditelji, koji mogu sa tavana da donesu i svoja pakovanja koja su brižljivo čuvali. Mogućnosti sa Lego kockicama su bezbrojne. Životinje, automobili, čudne građevine, zoo parkovi. Ove igračke inspirišu decu da grade, podstiču maštu, uče strpljenju i posvećenosti. Kompleti su namenjeni deci svih uzasta ili su rangirani prema uzrastu deteta. Dobro je što mogu da se nadograđuju novih dodacima i kompleteima što sve zavisi od interesovanja deteta.

Cene su zavisne od veličine kompleta.

Novogodišnji pokloni za decu 2021 – 4 do 6 godina

Edukativne igračke su odličan poklon za ovaj uzrast. Zabavljaće se i deca i roditelji. Recimo “Froebelovi pokloni” su razvijeni za Froebelov vrtić još 1837. godine. Svaki od poklona je namenjen određenom stepenu razvoja deteta.

Raznobojne pločice geometrijski oblici su za malo starije dete, odnosno za decu od 6 godina.

Mogućnosti igre i učenja kroz ovaj poklon su beskrajne. Sa ovom igračkom dete se uči apstraktnom mišljenju.

Deca predškolci ili školarci su za ozbiljnije igračke. Oni već voze bicikle, trotinete, rolere i pravi su majstori u tome. Ako tražite bicikl,nemojte kupiti preveliki logikom da bi trebalo da potraje. Samo ćete otežati učenje i užitak vožnje. Odaberite bicikl veličine točka 20 inča koji je za decu od 6 do 9 godina. Ovde imate dobru ponudu.

Predlažemo da detetu kupite loptu, bilo za košarku, fudbal, odbojku zavisno od toga šta voli. Deca od malih nogu veoma vole lopte a kad odrastu treba ih podstaći da izađe napolje i na terenu sa vršnjacima šutaju lopštu ili je ubacuju u koš. Fizička aktivnost je važna, pogotovo danas kada deca dobar deo dana provode ispred kompjuterskih ili mobilnih ekrana. Važna je i zajednička igra, druženje.

pokloni za decu 2021

U prodavnicama je veliki izbor lopti. Posavetujte se sa prodavcem koju loptu da kupite što će zavisiti i od godina.

Novogodišnji pokloni za decu 2021 – Tinejdžeri

Kupiti detetu koje nije više ni dete ali ni odrastao čovek nije lako. Za tinejdžere i tinejdžerke uf, baš je komplikovano kupovati. Ne želite da upadnete u šablone ali ne želite ni da ih razočarate.

Najbolji pokloni za decu Nova godina 2021

Drvene Ukrštene reči na srpskom su sjajna ideja pošto će moći da igraju jednu od najpopularnijih igara na svetu. Recimo samo u Britaniji ovu igru ima svaka druga porodica. Ne samo što ćete za praznike moći da se okupite u omiljenom sastavu već ćete vežbati intelekt, rečnik i neviđeno se zabaviti.

Dobra stvar je što će moći da se igraju i mladi i stari i bukvalno nikada neće prestati da bude zabavna i kul.

Cena je 2.499 dinara i možete da je poručite preko Facebook strane na linku.

Patike, ili neka sportska oprema su uvek dobra ideja pa i kao poklon za Novu godinu.

Možda nije loša ideja, ako dete voli muziku, obradovati ga električnim bubnjevima. Mali su i zgodni, Ako se roditelji budu bunili, šta da radite, neka razvijaju dečija interesovanja i odrede vreme kada mogu da vežbaju. Ili neka deca jednostavno koriste slušalice.

Ovaj bubanj košta 6990 dinara.

Novogodišnji pokloni za decu 2021

Evo još jednog predloga za tinejdžere željne istraživanja i avantura. Ovaj detektor laži je odlična igrica koja će razonoditi društvo na okupu. Detektor košta 2990.

Pogledajte i  – Kako okititi jelku

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime