Najbolji poklon za Dan zaljubljenih 2019 bi trebalo da podrazumeva neku finu hranu recimo, faktor iznenađena, malo smeha, puno romantike i lepu intimnu atmosferu.

Sve to možete da postignete ovim poklonom koji je osmislio ni manje ni više nego Heinz. Da, onaj Heinz koji pravi kečape, sosove i drugu klopu. A ovaj poklon će se posebno dopasti mladima koji definitivno vole kečap, a vole i fastfood.

Pokloni za Dan zaljubljenih 2020 su na linku.

Najbolji poklon za Dan zaljubljenih 2019

Dakle, Heinz je napravio Ketchup Caviar, odnosno baš to što kaže ime – kečap u obliku kavijara. Dolazi u obliku koji predstavlja male crvene kuglice kečapa zapakovane u teglicu poput onih u koje se pakuje skupocena crvena riblja ikra, odnosno kavijar.

Sve to su uradili baš pred Dan zaljubljenih 2019. Nažalost, ovo neće moći da se kupi u prodavnicama već će biti napravljeno samo 150 teglica koje će biti poklonjene srećnicima.

Ideja je da do 28. januara koristite #HeinzKetchupCaviar hashtag i ako imate sreće mogli biste da dobijete vaš kečap kavijar.

A onda napravite finu večeru, koja podrazumeva recimo pizzu ili burgere, upalite sveće, pustite romantičnu muziku samo za vas dvoje i onda iznenadite vašu lepšu – bolju – kakvu god – polovinu kavijarom. Ali sa ukusom kečapa.

Tu je i promo video kojim vam Heinz poručuje da ćete dobiti neverovatno Valentino iskustvo. A pošto svi stavljamo kečap na sve, ovo itekako ima smisla i kao poklon za Valentino.

Rekli smo vam da znamo koji je najbolji poklon za Dan zaljubljenih 2019. Nije loša ideja zar ne. Šta vi mislite?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime