Najbolji poklon za Dan zaljubljenih 2019

Valentino 2019 se približava i imamo ideju za najbolji poklon

Najbolji poklon za Dan zaljubljenih 2019 bi trebalo da podrazumeva neku finu hranu recimo, faktor iznenađena, malo smeha, puno romantike i lepu intimnu atmosferu.

Sve to možete da postignete ovim poklonom koji je osmislio ni manje ni više nego Heinz. Da, onaj Heinz koji pravi kečape, sosove i drugu klopu. A ovaj poklon će se posebno dopasti mladima koji definitivno vole kečap, a vole i fastfood.

Najbolji poklon za Dan zaljubljenih 2019

Dakle, Heinz je napravio Ketchup Caviar, odnosno baš to što kaže ime – kečap u obliku kavijara. Dolazi u obliku koji predstavlja male crvene kuglice kečapa zapakovane u teglicu poput onih u koje se pakuje skupocena crvena riblja ikra, odnosno kavijar.

Sve to su uradili baš pred Dan zaljubljenih 2019. Nažalost, ovo neće moći da se kupi u prodavnicama već će biti napravljeno samo 150 teglica koje će biti poklonjene srećnicima.

Ideja je da do 28. januara koristite #HeinzKetchupCaviar hashtag i ako imate sreće mogli biste da dobijete vaš kečap kavijar.

A onda napravite finu večeru, koja podrazumeva recimo pizzu ili burgere, upalite sveće, pustite romantičnu muziku samo za vas dvoje i onda iznenadite vašu lepšu – bolju – kakvu god – polovinu kavijarom. Ali sa ukusom kečapa.

Tu je i promo video kojim vam Heinz poručuje da ćete dobiti neverovatno Valentino iskustvo. A pošto svi stavljamo kečap na sve, ovo itekako ima smisla i kao poklon za Valentino.

Rekli smo vam da znamo koji je najbolji poklon za Dan zaljubljenih 2019. Nije loša ideja zar ne. Šta vi mislite?

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *