Mesečni horoskop za maj 2020 donosi nagle preokrete uz retrogradni hod čak tri planete Saturna, Venere i Jupitera. Također pun Mesec u Škorpiji donosi vrlo intenzivno jaku energiju. Isto tako mladi Mesec u Blizancima nosi veliku potrebu za druženjem i vrlo jakom energijom komunikacije među ljubavnim partnerima, piše astrotarot.eu.

OVAN

Posao: Osetićete nervozu kada bude trebalo da sarađujete sa drugima. Najviše zato što sa njihove strane neće sve izgledati profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko uporni kao vi i da ponekad nekom treba progledati kroz prste. Niko na svetu nije savršen.

Ljubav: Sledećih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imaćete dovoljno energije, posebno za komunikaciju, pa će mnogi Ovnovi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti. Uspećete da se opustite od malih ljubavnih briga. Vratićete vedrinu u svoje lične odnose. Vaš ljubavni život nastaviće da se razvija na vrlo lep način. To će vas motivisati na još više aktivnosti.

Zdravlje: Aktivirajte svoju poznatu sposobnost komunikacije.

BIK

Posao: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to sa veseljem, jer je isti dobar. Ono što se pokrenulo, nastaviće ad se razvija i dalje. Na vama je da se prilagodite i uklopite u celu situaciju što bolje možete.

Ljubav: Dani koji slede svako malo će vam donositi prilike da poboljšate odnose sa ljudima oko sebe. Ipak, vaša distanciranost ponekada će osujetiti moguća zbližavanja. Uz više otvorenosti sve će ispasti bolje. Na vama je da se potrudite. Gotovo je sigurno da ćete ovih dana preterivati u emotivnim pitanjima. Na svaku sitnicu bićete preosetljivi. Takođe biste mogli da potrošite nešto više novca kako biste impresionirali osobu do koje vam je stalo.

Zdravlje: Potrebno vam je više kretanja.

BLIZANCI

Posao: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Prevazilazićete ih svojom maštom i sposobnošću prilagođavanja. Pokazaćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

Ljubav: Mesečni horoskop za maj 2020 govori da ćete biti spremni na mnoge ljubavne pustolovine. Blizanci koji već jesu u dužim vezama izlaziće na neka atraktivna mesta. Zajedničko vreme će vam proleteti i osim prolaznih verbalnih nesporazuma, sve će teći sasvim dobro. Napokon ćete naći prave reči kojim ćete poboljšati odnos između sebe i voljene osobe. Samci se uspešno udvaraju. Neko od članova vaše bliže porodice će zahtevati vašu pažnju. Potrudite se biti pri ruci.

Zdravlje: Pravilnom ishranom olakšaćete stomačne tegobe.

RAK

Posao: Privilegije kojim ste se nadali biće blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečija dužnost ili jer su takva pravila. Zanemarite sve to i pokažite šta znate. Uspećete.

Ljubav: Sve će se više ljudi skupljati oko vas. Jednostavno će voleti da budu u vašem društvu. Ako već jeste u vezi, više ćete vremena provoditi sa ekipom poznanika i partnerom, nego sami sa partnerom. Niko vam doduše neće prigovoriti, ali ponekad budite samo vas dvoje. Najbolje ćete se osećati u svojoj kući i društvu drage vam osobe. Većini vas se neće ni izlaziti. Uživanja u društvu voljene osobe uspešno ćete spajati s gurmanskim uživanjem.

Zdravlje: Potrebno vam je više kvalitetnog sna.

LAV

Posao: Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osetićete da vam ponekad nedostaje i sabranosti za sve što treba odraditi. Ništa čudno. Zato je važno da se još bolje organizujete kako biste bili efikasniji. Dobar plan je pola posla.

Ljubav: Nekima će se činiti kao da imaju krila. Sa voljenom osobom biće spremni da dele ama baš sve. Male brige biće zanemarljive. Oni koji su još sami neka izlaze što češće mogu. Vaše ljubavno samopouzdanje biće na zavidnom nivou. Zato će vas malo zbunjivati osetljivost partnera. Mnogi će rado ostajati kod kuće i uživati u prijatnoj atmosferi svog doma u dvoje.

Zdravlje: Pravo je vreme da krenete na dijetu.

DEVICA

Posao: Čini se kao da svi nešto čekaju, ali vi više nećete čekati ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu.

Ljubav: Razmišljaćete i analizirati šta nedostaje u vašem privatnom životu. Imaćete potrebu za povlačenjem, a vaše ljubavno raspoloženje biće klimavo. Smanjićete svoja ljubavna očekivanja i postati pravi realista. Bićete uporni u izražavanju svojih ideala. Neke Device bi mogle da preteraju. Odrecite se savršenstva. Vaše emocije isplivaće na površinu. Neki će se tada zateći u izlasku ili će biti povezani s mladim osobama.

Zdravlje: Ponekad je dobro malo i usporiti.

VAGA

Posao: Širite poslovne kontakte. To će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali otvorenost i povezivanje adrugima smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, pohvalite i druge kad treba.

Ljubav: Još nije sasvim sazrelo vreme za velike ljubavne poduhvate, ali slutite da će oni uskoro možda doći na dnevni red. Zato maštate i planirate u tišini. Vage koje su u vezama voleće na diskretan način i bez previše zahteva. Odnos sa jednom osobom sa posla mogao bi da sazri do nivoa zbližavanja. Budite taktični u ponašanju i izražavanju i ne reagujte u trenutku. Prvo promislite, a onda recite. Ako tako postupite, sve će na kraju ispasti dobro.

Zdravlje: Početne poteškoće sa alergijama.

ŠKORPIJA

Posao: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja sa ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla istraživati nešto sasvim nepoznato.

Ljubav: Mnogi će poboljšati svoj društveni život, sretati zanimljiva lica, a biće i onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas. Vaši lični odnosi u ovom periodu biće u osetljivoj fazi kad će trebati da pokažete toleranciju. Oni koji ovih dana budu u dobroj nameri pokušali povezati svoju najdražu osobu sa svojim prijateljima trebaće dosta da se potrude.

Zdravlje: U dobroj ste formi.

STRELAC

Posao: Koliko ste dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike da pokažete svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za tako nešto.

Ljubav: Osećaćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Strelci koji su još sami pleniće pažnju drugih svojom kreativnošću. Pazite da duhovitim, ali neprimerenim rečnikom ne povredite dragu vam osobu. Kontrolišite se. Mnogi će naći zanimljive teme u svetu svoje mašte i tako će preskočiti neprijatne rasprave ili zavarati samoću, ukazuje mesečni horoskop za maj 2020.

Zdravlje: Na vreme posetite zubara.

JARAC

Posao: Vaš uticaj u poslu biće zasnovan na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od saradnika koje mogu uticati na dalji razvoj posla, ali uopšteno uzevši, sve je od kontrolom i razvija se dobro.

Ljubav: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve znati unapred. Tuga zbog situacije jednog prijatelja biće i glavna tema razgovora sa voljenom osobom. Možda ćete se izmučiti od svojih crnih slutnji i misli, ali ako se prepustite vedrini voljene osobe, sve će biti dobro.

Zdravlje: Problemi sa kostima se nastavljaju.

VODOLIJA

Posao: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade sa mladima dobiće veliku priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i početi da grade kule u oblacima. Prilika je tu, ali treba ostati na zemlji i biti realan. Slava je uvek prolazna.

Ljubav: U svojim privatnim odnosima bićete otvoreni i opušteni. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svesni i čuvajte to. Pokušaćete se više približiti osobi do koje vam je stalo. U tome vam mogu pomoći vaše birane reči. Uspet ćete. Radost zbog sklada i sreće koji će zavladati u vašem privatnom životu biće zarazna. Zanemarite male brige.

Zdravlje: Pad imuniteta mogao bi vam biti problem.

RIBE

Posao: Volite rad sa ljudima, ali sada cenite pre svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutovati sa kolegama. Svoje poslovne interese usmeravaćete prema spomenutom kriterijumu. Postajete realniji.

Ljubav: Pritisak koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne privatne odnose. Ako pokušate nešto da objasnite, nećete se snaći najbolje. Zato budite tihi i jednostavno volite. Spolja ćete biti preljubazni, a svoja prava osećanja ćete skrivati kao zmija noge. Sve će se događati unutra. Opet ćete malo izgubiti kompas, a druga strana će se pitati šta vi zapravo želite. Odredite svoj stav.

Zdravlje: Potrudite se da budete što više aktivni.

Mesečni horoskop za maj 2020 je preuzet sa AstroTarot stranice.

Godišnji horoskop za 2020 godinu pronađite na linku.