Godišnji horoskop za 2020 godinu će biti pod uticajem dve planete: Saturna, planete discipline, realnosti i mukotrpnog rada i Jupitera koji je planeta blagostanja i sreće. Ova godina donosi dugo očekivane i lepe promene, piše astrotarot.eu.

Godišnji horoskop za 2020 godinu

OVAN

POSAO I NOVAC: 2020. godina će biti veoma uspešna za Ovnove jer će ostvariti ciljeve koje su zacrtali. Što se karijere tiče, ova godina će biti neizvesna, ali će se završiti bolje nego što ste očekivali. Trudićete se da što češće izlazite iz vaše zone komfora i da se naviknete na promene koje, u početku, neće biti prijatne. Tokom 2020. godine ukazaće vam se brojne poslovne ponude pa se može desiti da ćete raditi na više mesta. To će vam omogućiti da sebi i svojoj porodici priuštite stvari koje ste dugo želeli.

LJUBAV: Ove godine ćete osetiti potrebu da ozvaničite vezu i da se skrasite na tom polju. Ako ste sami, početkom godine ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju. Nećete hteti da žurite. Ako ste u braku, trebaće vam malo vremena da se odmorite od svega i da skupite snagu za ono što vas očekuje. Imaćete podršku voljene osobe.

ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje u narednom periodu će biti bolje nego ikad. Počećete da se bavite fizičkom aktivnošću i neće vam biti jasno što ste do sada čekali.

BIK

POSAO I NOVAC: 2020. godina će biti veoma uspešna za predstavnike ovog znaka. Imaćete mnogo više energije i fleksibilnosti pa ćete započeti neke projekte koje ste ranije imali u planu. Vaša kreativnost će doći do izražaja i svoje talente ćete pokazati i na poslu. Ambicioznost je osobina koja će vas krasiti u narednom periodu pa ćete postići veće uspehe nego ranije. Bićete puni elana i pozitivne energije koja će prijati vašim saradnicima.

Što se finansija tiče, godina će biti puna promena i kolebanja. Imaćete nepredviđene troškove zbog kojih ćete morati da pozajmite novac ili uzmete kredit.

LJUBAV: 2020. godine ćete rešiti mnoge nedoumice koje su vezane za vaš ljubavni status. Nećete se više zavaravati i očekivati nerealne stvari. Ako ste slobodni, može se desiti da ćete upoznati osobu koja vam se u početku neće dopasti. Vremenom ćete shvatiti da se radi o nekome ko je vredan vaše pažnje. Ako ste u braku, ove godine ćete rešiti nesuglasice koje su bile razlog mnogih rasprava. Više ćete vremena posvetiti vašoj voljenoj osobi i ponovo ćete ostvariti bliskost I ljubav.

ZDRAVLJE: Početkom godine ćete imati manje zdravstvene probleme koji će vas naterati da vodite računa o sebi. Čim budete imali vremena posetite zubara. U suprotnom će vam se zubobolja javiti kada je najmanje budete očekivali.

BLIZANCI

POSAO I NOVAC: Godišnji horoskop za 2020 godinu ukazuje da će vam ovaj period doneti više samokontrole nego inače. Sredina godine će biti idealno vreme da poboljšate kvalitet vašeg života. U vašem domu i na radnom mestu će prevladavati harmonija i naći ćete zajednički jezik sa ljudima sa kojima se niste dobro slagali. Ove godine ćete imati bolju komunikaciju sa kolegama i neki od njih će vam postati dobri prijatelji. Ako već niste, sredinom godine ćete naći posao u struci i nastavićete da se usavršavate i da radite na sebi. Tokom godine imaćete pristojan priliv finansijskih sredstava koji će vam omogućiti da budete samostalni i da ni od koga ne zavisite. U drugoj polovini godine ćete vratiti novac koji ste pozajmili od prijatelja ili rođaka.

LJUBAV: Godinu ćete započeti razgovorima sa partnerom o vašoj vezi. Imaćete priliku da jedno drugome kažete sve što mislite što će rezultovati zbližavanjem ili rastankom. Predstavnici ovog znaka koji su slobodni će tokom leta otputovati u inostranstvo gde će upoznati osobu s kojom će održavati vezu na daljinu.

ZDRAVLJE: Iako će vaše zdravstveno stanje biti zadovoljavajuće, povremeno ćete osećati umor zbog mnogobrojnih obaveza. Nećete naći vremena da brinete o ishrani pa se može desiti da ćete imati problema sa visokim pritiskom, holesterolom ili viškom kilograma.

RAK

POSAO I NOVAC: Navike koje ste stekli u poslednje vreme će loše uticati na vaš duševni mir pa bi bilo preporučljivo da sa njima prestanete. Početkom godine morate biti oprezni kod ugovaranja poslova jer se može dogoditi da će partneri ili nadređeni hteti da vas prevare. U drugom delu godine će vaša karijera krenuti uzlaznom putanjom pa je moguće da ćete doneti tešku odluku i preći u drugu firmu ili osnovati svoju. Početkom godine imaćete mnoge troškove na koje niste računali. Zbog njih ćete morati da se odreknete luksuza i svega što vam nije neophodno. Do kraja godine ćete osmisliti plan i vaše upravljanje finansijama dobiće novi oblik.

LJUBAV: Ove godine ćete spoznati pravo značenje ljubavi. Shvatićete da zaslužujete mnogo i nećete pristajati na ono što vam ne odgovara. Ako ste u dugoj vezi, moguće je da ćete sa partnerom razgovarati o prinovi. Htećete da se ostvarite u ulozi roditelja. Ako ste u braku, posvetićete više vremena i pažnje bračnom drugu. Slobodni sredinom godine će upoznati osobu koja će im prvo biti prijatelj, a zatim i partner.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da se ove godine više posvetite svom zdravlju nego ranije. Trebali biste da izvadite krv i da proverite šećer. Počećete da radite vežbe jer će vas leđa boleti.

LAV

POSAO I NOVAC: 2020. godina će iz Lavova izvući ono najbolje. Prebrodićete mnoge teške trenutke i bićete jači nego ikada. Ove godine ćete naporno raditi i učiti, a rezultate ćete videti već posle nekoliko meseci. Pokušaćete da ostvariti bolju komunikaciju s kolegama i nadređenim koji će za vas, u narednom periodu, imati samo reči hvale. U ovoj godini vas očekuje povoljan finansijski period. Odlučno ćete krenuti u nove radne pobede i nećete dozvoliti da vas vaše i tuđe sumnje i upozorenja zaustave.

LJUBAV: Tokom 2020. godine vaš ljubavni život će biti poprilično buran. Moraćete da donesete odluku da li želite da se posvetite privatnim ili poslovnim obavezama. Lavovi koji su u braku imaće brojna iskušenja. Ne dozvolite da se vaše porodice umešaju jer iz toga ništa dobro neće proizaći. Čuvajte to što imate jer ćete, u suprotnom, zažaliti. Predstavnici ovog znaka koji su slobodni će početkom godine če upoznati osobu koja će im se lažno predstaviti.

ZDRAVLJE: Tokom 2020. godine će vaše raspoloženje biti promenljivo. Sredinom godine ćete da zapadnete u depresiju i nećete imati želju da izađete iz kreveta. Konzumirajte kalcijum i mlečne proizvode da ne biste imali problema s kostima.

DEVICA

POSAO I NOVAC: 2020. godina će biti vrlo uspešna za predstavnike ovog znaka. Velika je verovatnoća da ćete radili ili studirati u inostranstvu. Verojatno ćete raditi posao koji ne volite, ali u isto vreme ćete učiti ono u čemu se pronalazite. Nećete hteti da zavisite od drugih i imaćete motivaciju koja će vas sprečiti da odustanete. Tokom ove godine ćete imati više novca nego što ste mogli da zamislite. To će vam omogućiti da sebi priuštite stvari koje ste dugo priželjkivali. Moraćete da budete oprezni da ne potrošite previše i da razdvojite hirove od onoga što vam je zaista neophodno.

LJUBAV: Ova godina će vam na ljubavnom planu doneti brojne uspone i padove. Bićete upleteni u zamršen ljubavni odnos i nećete znati šta da očekujete od partnera. Ako ste slobodni, imaćete priliku da upoznate kvalitetne osobe. Pošto ste u prošlosti imali loša iskustva, stalno ćete im tražiti mane i mislićete da njihove namere nisu iskrene. Ako ste slobodni, naredni period je idealan za početak nove veze koja će vrlo brzo prerasti u nešto ozbiljno.

ZDRAVLJE: Sredinom godine ćete imati glavobolje koje će vas uplašiti pa ćete odlučiti da se manje nervirate zbog stvari koje ne možete da promenite. Ako vežbate, trudite se da se dobro zagrjete da se ne biste povredili.

VAGA

POSAO I NOVAC: Vi ste strastveni i brzopleti u svom poslu pa ćete imati sukobe s kolegama i nadređenima. Sami ćete snositi posledice za neuspehe i dobijati priznanja za ono što dobro odradite. Polako ćete napredovati i uživaćete u vašem putu ka vrhu. U 2020. godini ćete naplatiti poslove na kojima ste radili u prethodnom periodu. U prvih nekoliko meseci ćete imati veliki priliv novca. Najbolje bi bilo da unapred isplanirate budžet i da se toga pridržavate cele godine.

LJUBAV: Vage koje su u dugoj vezi će razmišljati o braku i porodici. Ozbiljno ćete razgovarati s partnerom i zahtevaćete da vam kaže kakvi su njegovi planovi za budućnost. Slobodne Vage imaće ove godine jako puno prilika i novih poznanstava. S mnogim ćete želeti da ostane u prijateljskim odnosima, ali to neće biti moguće jer će vas oni posmatrati drugim očima.

ZDRAVLJE: Tokom ove godine ćete stalno biti na dijetama. Vaša telesna težina će oscilirati što se neće dobro odraziti na vaš organizam. . Nećete unositi dovoljno vitamina i minerala pa se može desiti da ćete biti anemični. Stresne situacije će vam crpiti energiju pa ćete samo želeti da spavate.

ŠKORPIJA

POSAO I NOVAC: U toku ove godine konačno ćete dobiti priznanje za trud i rad u vidu povišice ili unapređenja. Bi ćete omiljeni među kolegama i svi će rado provoditi vreme s vama. Imaćete više uspeha u timskom radu i isticaćete se kao sposoban lider. Na početku godine ćete imati velike troškove zbog kojih ćete ući u minus. Par meseci kasnije imaćete veći priliv sredstava koji ćete uložiti u posao. Vrlo brzo ćete sve povratiti i zaraditi za pristojan život.

LJUBAV: Godišnji horoskop za 2020 godinu ukazuje da će što se ljubavi tiče, biti veoma uzbudljiva i nepredvidiva za škorpije. Osobe suprotnog pola će privlačiti energija kojom zračite i zadovoljavat će se time da budete samo prijatelji. Ako ste u dugoj vezi, krajnje je vreme da partneru pokažete šta zaista osećate prema njemu. Ako ste u braku, moguće je da ćete imati tajnu vezu s osobom koja vas privlači.

ZDRAVLJE: U 2020. godini vaše zdravstveno stanje i forma će biti na zavidnom nivou. Od samog početka godine menjaćete ishranu i početi zdravije da živite. Tokom leta pripazite se alergija koje bi ove godine mogle da vam izazivaju probleme.

STRELAC

POSAO I NOVAC : 2020. godine ćete doneti važne odluke koje će poboljšati kvalitet vašeg života. Početkom godine moguće je da ćete se posvađati s poslovnim partnerima ili šefom. Bićete uznemireni zbog toga, ali na kraju ćete dobro proći. Krajem godine imaćete šansu za unapređenjem. Što se finansija tiče u ovoj godini, morate voditi zaista veliku brigu o trošenju jer ćete tokom cele godine imati neplanirane troškove.Oni koji žele da mijenjaju posao ili ga traže, sredinom godine će za to imati odličnu priliku.

LJUBAV: 2020. godina će vam doneti stabilnost na ljubavnom planu. Više ćete se posvetiti partneru i češće ćete mu priređivati iznenađenja. Ako ste u braku, morate obuzdati ljubomoru i prestati da kontrolišete svaki partnerov korak. Imajte više poverenja u njega i nemojte mu praviti scene. Slobodni Strelci će biti u dilemi da li da započnu vezu s osobom koju su skoro upoznali ili s bivšim partnerom prema kome nisu ravnodušni.

ZDRAVLJE: Početkom godine će vas iscrpiti grip zbog koga ćete danima ležati u krevetu. Nemojte trenirati više sportova u isto vreme jer se možete povrediti. U nekim trenucima ćete se ponašati kao hipohondar i stalno će vam se činiti da nešto nije u redu s vama.

JARAC

POSAO I NOVAC: 2020. godina će vam doneti promene na bolje koje ste dugo očekivali. Vaš položaj na poslu će biti standardno dobar, ali želećete da naučiei nešto novo što bi obogatilo vaše znanje. Krajem godine ćete imati previše posla pa ćete jedva čekati da odete na odmor i da pobegnete od gužve. Moguće je da ćete preko firme otići na poslovno putovanje i da ćete spojiti lepo i korisno. Što se finansija tiče, ove godine će vam neko vratiti novac koji ste mu pozajmili. Prijatno ćete se iznenaditi i isplaniraćete na šta da ga potrošite. Jedan deo ćete sačuvati jer ćete se tako osećati sigurnije.

LJUBAV: Slobodni Jarčevi će preko društvenih mreža upoznati zanimljivu osobu, ali s vremenom će shvatiti da nije onakva kakvom se predstavlja. Predstavnici ovog znaka koji su u vezi vole od muve da prave slona i s partnerom se svađaju bez razloga. Jarčevi koji su u braku će imati mnogo obaveza pa neće često viđati partnera. On će vam zbog toga prigovarati pa ćete morati da napravite kompromis i da nešto žrtvujete.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete utehu od problema tražiti u hrani zbog čega ćete nabaciti par kilograma. Većina Jarčeva koji nose naočare ili sočiva, krajem godine će morati da odui na pregled jer će im se dioptrija promeniti. Bićete umorni i bezvoljni pa bi bilo dobro da počnete da pijete vitamine i da konzumirate što više svežeg voća i povrća.

VODOLIJA

POSAO I NOVAC: 2020. godine moći ćete da odahnete jer vas neće mučiti problemi sa kojima ste se suočavali prethodnih meseci. Početkom godine ćete imati uspeha na profesionalnom planu. Nadređeni će biti zadovoljni vašim trudom i radom, pa ćete se u drugom delu godine opustiti i živeti od stare slave. Godišnji horoskop za 2020 godinu otkriva da ćete pravilno rukovati novcem i unapred ćete planirati troškove kao što su: letovanje, zimovanje, itd. Nećete moći baš sve da predvidite pa ćete određeni iznos sačuvati i za “crne dane”.

LJUBAV: Tokom ove godine ćete uvideti da ne možete sve da posmatrate kroz ružičaste naočare, već da morate da se suočite sa realnošću. Reći ćete partneru sve što vas muči bez straha da će vas pogrešno razumeti. Slobodne Vodolije očekuje lep period tokom kojeg će često sretati osobu koja im se dopada. Vodenjaci koji su u braku bi trebali da paze kome se poveravaju da ne bi postali tema tračeva. Vaše reči mogu biti pogrešno shvaćene.

ZDRAVLJE: Ove godine ćete više pažnje posvetiti svom zdravlju pa se može desiti da ćete postati vegan ili vegetarijanac. Moguće je da će vas mučiti alergija zbog koje ćete svašta isprobati i piti razne preparate. Ubacite neku fizičku aktivnost u vaš zauzeti raspored i vrlo brzo ćete videti pozitivne promene.

RIBE

POSAO I NOVAC: Ove godine ćete biti uspešni u svakom projektu koji započnete. Za par meseci će vam se isplatiti ranija ulaganja za koja ste mislili da su propala. Ako ste nezaposleni ili nezadovoljni poslom koji radite, budite odvažni i pratite svoje snove. Ako početkom godine ne uradite ništa da poboljšate kvalitet vašeg života, male su šanse da će se išta promeniti u narednom periodu. Početkom godine će se vaša finansijska situacija poboljšati jer ćete dobiti novac od nasledstva ili nekretnine koju ćete prodati. Neko će vas nagovoriti da uložite u posao jer će se plašiti da ga ne potrošite na gluposti.

LJUBAV: Krajnje je vreme da prestanete da živite u prošlosti i da od sebe pravite žrtvu. Ako bolje pogledate, mnogi ljudi iz vašeg okruženja su preživeli teža iskušenja od prekida i nesrećne ljubavi. Ako ste u vezi, sredinom godine ćete partneru postaviti ultimatum da bira između vas i osobe koju ne podnosite. Ako ste u braku, početkom godine ćete vi i voljena osoba imati nesuglasice.

ZDRAVLJE: U 2020. godini vaše zdravstveno stanje će se poboljšati i imaćete više energije nego obično. Trudićete se da zaspite i da se probudite ranije kako biste stigli da odradite jutarnji trening ili da prošetate . Može se desiti da ćete tokom zime pasti i povrediti ruku ili nogu zbog čega ćete nositi gips.

Godišnji horoskop za 2020 godinu je preuzet sa AstroTarot stranice.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime