Mesečni horoskop za januar 2020 obeležiće ulazak Marsa u Strelca čime se pokreće velika životna energija, dok kvadrat Sunca u Vodoliji sa Uranom, donosi iznenadne emotivne preokrete. Januar 2020. godine biće naglašen velikim i lepim promenama, piše astrotarot.eu.

Mesečni horoskop za januar 2020

OVAN

Posao
Iako ćete veći do meseca odrađivati rutinske poslove, od vas će se zahtevati velika koncentracija. Budite oprezni više nego inače, kako biste izbegli poteškoće koje vam prete. Iscrpeće vas kontakt sa kolegama, kojima ćete morati da objašnjavate i najmanji detalj, kako se šta radi. Unapred se pripremite da će najmanje biti dana u kojima ćete se osećati zadovoljno. Ali sve je to deo posla.

Ljubav
Jednoj osobi ćete slati signale simpatije, koja na vas neće ostati hladna. Ljubav koju tražite, dobićete i to od osobe od koje je želite. Prepreke će biti minimalne, tako da ćete od ovog meseca početi da živite ljubav kakva vam je potrebna. Onima koji su u dugim vezama ili braku, malo će se situacija poljuljati. Uglavnom, neće biti više kao što je bilo. Situacija će se u velikoj meri promeniti, nekome na bolje, nekome na gore.

Zdravlje
Više pazite na svoje krhko zdravlje, koje je opterećeno silnim obavezama. Nemojte ugrožavati ono što je već dovoljno ugroženo.

BIK

Posao
Pripremite se na napetosti od samog početka meseca, koje će biti neizbežne. One će od polovine, početi da se smanjuju, pa je važno da budete izdržljivi. Mogući su sukobi, ali i nepromišljena dela sa kojima biste mogli da povredite svoje saradnike. Vašoj lenjosti neće biti kraja, a kada bude trebalo da pokažete svoju kolegijalnost, nigde vas neće biti. Oni od vas koji budu uspeli da se iskontrolišu će podići svoj status kod nadređenih.

Ljubav
Ništa svoje ne prebacujte na druge, već pokušajte sami da dovršite sve po pitanju ljubavi. Bićete pozvani sa partnerom na nekakvu proslavu, kojoj nećete moći da odolite. Ukoliko je rječ samo o porodičnom ručku, pokušajte da budete mirni i dobro raspoloženi. Oni koji imaju lepe vesti, nekome će u potpunosti ulepšati ovaj mesec, pa čak i sledeće mjesece. Slobodni će se zaljubiti.

Zdravlje
Ne uzimajte srcu svaki problem na koji naiđete. Ništa nije tako crno belo, kako će vam se činiti. Uvek pronađite vremena za druženja sa dragim ljudima.

BLIZANCI

Posao
Do vaših ušiju će ponovno doći trač vezan za vašeg poslovnog partnera. Ponovno će vas sve duboko povrediti i na takav ćete način oživeti stare, još ne zalečene rane, zbog kojih ste se teško oporavili. Odnos koji ste donekle stabilizovali, pojedincima će naglo sve srušiti. Iz petne ćete se žile truditi da ostvarite ono što će vaš život učinit kvalitetniji. Iz problematike ćete izvući bitnu pouku.

Ljubav
Mnogima preti i odvajanje od voljene osobe ili prekid. Pojedincima se savetuje da svaku informaciju prvo proverite, pre nego na nju nasednete. Neko ima veliku želju da vas odvoji od nečega ili nekoga za šta ste jako vezani. Od vas će zvezde zahtevati da budete malo odgovorniji prema svemu u čemu se nalazite i što vam pripada. Iz dana u dan sve ćete više biti nestrpljivi u ljubavi.

Zdravlje
Vaše zdravlje je dosta bolje nego što mislite. Zbog životnog nezadovoljstva sve više umišljate zdravstvene poteškoće. Malo se odmorite i sve će biti puno bolje.

RAK

Posao
Na najbolji način istaknite svoje sposobnosti, pa se maksimalno iskažite kod svojih nadređenih. Iako će vam sve u početku izgledati previše zahtevno, kad počnete da završavate stvari, shvatićete kako ste paničarili bez razloga. Bićete u trci sa vremenom, pa kad uvidite da ste slabiji i da se sa tim ne možete boriti, na vreme ćete odustati. Neko će vam konstantno odvlačiti pažnju, pa se ne dajte ometati.

Ljubav
Previše isticanja može da naškodi, pa bolje ostanite na zemlji. Tako nikako ne nastupajte u ljubavi, jer je vreme da počnete iskreno da dajete. Pokušajte da pružite onoliko koliko dobijate, nakon čega ćete svi biti zadovoljni.
Prestanite da mislite kako ste samo vi savršena osoba. U svakom slučaju to je i vaš partner, koji sve zapostavlja zbog vas i vaših zahteva. Nikako nemojte vagati i meriti ljubav.

Zdravlje
Miris hrane odvešće vas pravo prema vašim gresima. Nikako nećete izbeći dva kilograma više, jer ćete najvećeg prijatelja videti u kalorijama.

LAV

Posao
Ovu godinu započnite pametnije. Budite oprezni prema kolegama, jer im se u poslednje vreme prečesto zamerate. Pokažite koliko ste kolegijalni i da imate razumevanja za svačije probleme. Čućete ogovaranja koja se odnose na vaš račun. Nemojte im to uzimati za zlo, jer je dobro dokle ste im u mislima. Osoba koja vas ogovara ima problema sa sobom. Moći ćete da budete ponosni na sebe zbog projekt koji ćete uraditi.

Ljubav
Voljena osoba od vas treba strpljivost, pa joj to i dajte. Tačnije, to će vam odgovarati, jer je i vama potreban mir i tišina. Ne očekujete nikakve promene, bez obzira koliko one oboma trebaju. Ipak postoji velika mogućnost, da se nekoliko vas prijatno iznenadi. Više držite do svojih prioriteta, jer ćete tako konačno shvatiti svoju vrednost. Priuštite sebi što više odmora, koji vam treba godinama.

Zdravlje
I dalje ćete zapuštati svoje zdravlje, zbog nekih drugih obaveza. To radite već nekoliko poslednjih meseci i vreme je da sa tim prestanete. Neka vam zdravlje bude na prvom mestu.

DEVICA

Posao
Većini vas će trebati predah od svih obaveza, koje su sastavni deo svakog vašeg meseca. Ovaj će dodatno biti pun obaveza, koje ćete sve morati da obavite, jer ste sa njima previše razvukli. Čak je i dinamičan društveni život počeo da vas zamara, iako on tek ovih dana nastupa. Vikende rezervišite samo za najdraže, koji su vas željni. Sad je vreme kad morate i možete da im se posvetite.

Ljubav
Oni retki među vama, koji su željni aktivnog društvenog života, itekako će ga imati. Ženama se savetuje racionalno trošenje na sezonskim sniženjima, a muškarcima se savetuje da se sete svojih najdražih i da konačno ne žalite da date ljubav. Ovaj mesec zvezde će vas prijatno iznenaditi. Tačnije, više će se obradovati vaš partner, zbog čega ćete sami biti ponosni.

Zdravlje
Bićete mnogo bolje, za razliku od poslednjih meseci, koji su vas iscrpili. Većina vas je previše razmažena, pa ćete i dalje crpiti svoje najbliže.

VAGA

Posao
Uz pomoć većine planeta, bićete snažni i otporni na skoro sve probleme. Obaveze koje ćete odrađivati, itekako su važne za razvoj vaše poslovne karijere. Polovinom meseca, imaćete važan razgovor i oni kojima on bude uspešan, biće isplativ i u daljnoj budućnosti. Svi će primetiti koliko ste naoružani samopouzdanjem, na kojem će vam pojedinci zavideti.

Ljubav
U prediodu ste kad uspevate da osvojite brda i doline. Mesec će obilovati kontaktima i poslovnim ponudama, ali i ljubavlju koja vas hrani. Jedna zanimljiva osoba će vam se udvarati, što ćete primetiti tek nakon mnogih izgovorenih komplimenata. Ako ste zauzeti, možete očekivati ljubomorne izlive od strane voljene osobe. Ta ljubomora će vam postati naporna, pa ćete morati da vodite ozbiljne razgovore.

Zdravlje
Neke situacije će vas izbacivati iz takta. Nećete imati strpljenja prema radnoj okolini, jer ste sve više uvereni kako vas iskorišćavaju. Izbegavajte stresne situacije.

ŠKORPIJA

Posao
U lošim ste finansijama, a što je najgore one će se sa danima još više pojačavati. Iako je vreme kad ćete podmirivati troškove, pokušajte da ih bar malo regulišete. Pojedinci će biti prisiljeni na honorarni rad, kako bi se domogli kog dinara više. Luksuzan život ne možete sebi da priuštite, pa se na vreme pomirite kako sebi ne možete da priuštite sve što poželite. Nerviraće vas partneri koji vas okružuju, koji će od vas tražiti čak i nemoguće.

Ljubav
Na svaki način pokušajte da se izborite za ljubav, a oni koji pokašaju u pravom smislu, u tome će uspeti. Pojedinci će izgubiti veru u ljubav, a to će se dogoditi sa razlogom.
Vama ili odlično ide u ljubavi ili vas nikako ona neće. Sredina koja bi vam odgovarala, samo će ostati u vašoj mašti. Kako biste se domogli nečije pažnje, poslužićete se ljubomornim ispadima. Sve ćete raditi pogrešno.

Zdravlje
Pratiće vas različite upale pa su neizbežni antibiotici i to u nekoliko navrata. Iscrpiće vas zdravstvena situacija, pa se snabdejte vitaminima.

STRELAC

Posao
Prestanite da se bavite tuđim problemima i zavlačite svoj nos gde mu zaista nije mesto. Zbog svega čime se bavite, pre svega zapostavljate sebe i svoje obveze. Oni koji se bave poslovnim špekulacijama i koji drugima kopaju jame, sami sebi štete. Naljutićete jednog od kolega svojim postupcima. Na sve ste spremni, osim na svoju propast. Na pametan se način borite za sebe.

Ljubav
Bračni partner će zameriti kako ste ga u svome životu postavili na poslednje mesto. I u pravu je pa se ne svađajte zbog zamerki. Onima koji su u vezi, takođe slede nekakve prepirke zbog zapostavljanja. Pokušajte sebi na mudar način da priuštite povoljniju svakodnevnicu. Miran vam je život postao teška nepoznanica. Ukoliko ga želite, potrudite se da ga imate i bar malo omekšajte prema partneru.

Zdravlje
Čuvajte se prehlade, koja vam preti. Konzumacija vitaminskih napitaka, nikako vam neće škoditi. Ne plašite se doktora, koji će vam pomoći.

JARAC

Posao
Planete će vas konačno zagrliti i pružiti svu potrebnu podršku, za koju ste odavno molili. U poslednje ste se vreme malo izgubili u svim obavezama, kao i u problemima koji vas opterećuju. Započećete s kvalitetnim i zanimljivim poslovima, koji će upotpuniti vašu svakodnevnicu. Boljim finansijskim prilikama, sklapaćete nova poslovna partnerstva, koja će biti obećavajuća.

Ljubav
Sa novim osobama u poslu, ostvarićete i odličan društveni život. Pred vama je nova ljubav, koju ćete oplemeniti sa mnogo novih iskustava. Niste ni znali što ljubav sve nudi, pa ćete sad u potpunosti uživati. Na vas će delovati sreća i veselje, svih osoba koje vas okružuju. Bez obzira na godine, još ćete učiti o ljubavi i njenim čarima.

Zdravlje
Većini se savetuje da rešite zapuštene zube. Ne odugovlačite sa njihovim popravkama, dok nije prekasno. Potrebna vam je i dijeta.

VODOLIJA

Posao
Gubićete kontrolu nad svojim ponašanjem i svojim zahtevima, pa tako i lepom i pristupačnom ponašanju. Svako poslovno uzbuđenje koje osetite, naglo ćete odbaciti i zamotati se u nekakvo tupilo, koje ni vama neće biti jasno. Samo će retki uspeti svoj život da učinei lagodnijim, a oni koji u tome uspu, disaće punim plućima.

Ljubav
Naime, većina vas neće znati da pronađe mir kroz ljubav, već ćete kao grlom u jagode ići u napeta dešavanja. Zabavite se nekim svojim hobijem, ili ako ga nemate, vreme je da ga pronađete. Istinsku ljubav koju trebate, još nećete pronaći, ali kad je pronađete, to će biti vraćanje osobi iz vaše prošlosti. Budite spremni i na različite uvrede, kad vam voljena osoba vrati ono što zaslužujete.

Zdravlje
Potrebna vam je i rekreacija. Vreme je da shvatite kako ste postali ukočeni, što ne možete da rešite masažom. Više se pobrinite za svoje zdravlje.

RIBE

Posao
Pred vama su nove poslovne ponude, ali izvan vašeg posla kojeg odrađujete. Njih trenutno niste nikako očekivali, pa će vam upravo zbog toga još biti draže. Svakako su promene dobrodošle, ali obavežite se da ćete odraditi i dati sve najbolje od sebe. Ukoliko vam se ponudi neki važan projekt, potražite i pomoć kako biste izbegli moguće greške. U stanju ste da napravite i nemoguće.

Ljubav
U emocionalnom životu, smeše vam se novi počeci, koji će vas ugrati hladnih dana. Emocije će ulepšati ovaj mesec, pa će svi primetiti i sreću na vašem licu. Partneru ćete obećati nešto jako, njemu/njoj važno, ali obećano nećete ispuniti. Većina vas voli u tajnosti, a vama su takve ljubavi inače i najdraže. Budite malo umereniji, kako biste u potpunosti mogli da uživate.

Zdravlje
Jedna vama bliska osoba će imati bolne probleme. Kad nju boli, boljeće nažalost i vas. Bilo bi odlično kad biste se malo trgnuli i pomagali onima kojima ste potrebni.

Horoskop za 2020 godinu pogledajte na linku.

Mesečni horoskop za januar 2020 je preuzet sa AstroTarot stranice.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime