Mesečni horoskop za februar 2020 je stigao! Već na početku meseca retrogradan Merkur ulazi u Ribe i čeka nas vrlo promenjiv mesec. Konjukcija Urana i Meseca u Biku mogla bi da donese poprilično nervoze. Ipak sredinom meseca Sunce i Mars prave sekstil, što je prilika da se napunite pozitivnom energijom. Takođe ovaj mesec ima i 29 dana, a godina je prestupna, piše astrotarot.eu.

Mesečni horoskop za februar 2020

OVAN

Posao

Vaša radoznalost će vas usmeriti da pokucate na prava vrata. Do sada ste bili površna osoba i zbog toga malo preterali zanemarujući bitne poslovne obaveze. Onima kojima treba odmor, neka uzmu samo za sebe svaki vikend i kvalitetno se odmore, kako biste konačno mogli biti spremni. Odmorni i sveži krenite u svaku novu nedelju, kao i nove pobede koje su pred vama.

Ljubav

U ljubavi nećete prihvatati odbijanje. Ići ćete svojeglavo u akcije tamo gde budete mislili da vam nije mesto. Naići ćete na neosvojivu teritoriju za koju ćete se posebno naoružati. Nemojte zaboraviti obećanje koje ste dali dragim prijateljima. Uradite ono što im je potrebno, jer su se oslonili na vas. Neko blizak će vam izjaviti ljubav.

Zdravlje

Pušači bi trebalo da smanje sa nikotinom ili drugim porokom koji imaju. Vreme je da se malo zamislite na temu vaše zdravstvene situacije.

BIK

Posao

Ne sporazumevate se najbolje sami sa sobom, a to očekujete od okoline!? Pažnju će vam odvlačiti nebitne osobe i nebitne stvari i zbog toga ćete oko nekog dogovora bit neuračunljivi. Više svojoj okolini ne dozvoljavate da se oslanjaju na vas, a ove nedelje ćete trebati mnogima. Vaš se unutrašnji svet u velikoj meri se razlikuje od spoljašnjosti. Sa manje sebičnosti otvorite sebi više vrata.

Ljubav

Funkcionisaćete na jedan poseban način sa jednom osobom i na kraju ćete biti neshvaćeni. Ukoliko želite kvalitet, na njoj morate da radite, jer se vaša sreća neće rađati na tuđim leđima. Niste zadovoljni emocijama, a na vidiku nema promena. Sad prihvatite stvari onakve kakve jesu, s vremenom će sve biti mnogo bolje.

Zdravlje

Vaša nesanica poručuje ne samo da vam se spava, već i da se vaše telo zajedno sa mozgom totalno ulenjilo. Polako počnite sa rekreacijom.

BLIZANCI

Posao

Bićete angažovani oko nekog skorašnjeg događaja na vašem poslu. Oko svega ćete biti zvanični pa ćete saradnicima ići na nerve do neslućenih visina. Želećete da budete upućeni u sve, a nećete imati potrebu da pomognete onda kad bude trebalo. Moraćete da se pomirite sa jednom dimenzijom životne sfere, iako vam neće biti drago zbog toga.

Ljubav

Nažalost, želje su jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo. Naći ćete se u haotičnom zbivanju, pa će uslediti incidenti. Previše ćete biti van kuće, što se vašem partneru nikako neće svideti. Postavite prioritete na svoje mesto, a sve drugo za neko drugo vreme. Retka će vam maženja odlično odgovarati.

Zdravlje

Umorni ste i nervozni. Nezadovoljstvo životom, najčešće zna da odvede do puta kuda korača depresija. Ne lečite se tabletama, već zdravim razumom.

RAK

Posao

Mesečni horoskop za februar 2020 otkriva da ćete biti jaki i izdržljivi u ovom periodu. Iznenadićete mnoge osobe oko sebe svojim dostojanstvom. Intelektualno ste malo u poslednje vreme slabi. Više čitajte i učite, potrebno vam je znanja. Iritiraće vas i frustrirati mnogo toga, a najviše nedostatak novca. Uhvatite se konkretnog posla, jer su vam zalogaji kad trošite veći nego što bi smeli da budu. Poklonite se raznovrsnom životu i biće zanimljivije.

Ljubav

Trenutno vas neće zanimati nikakve strasti sa voljenom osobom. Prati vas osećaj kako je između vas dvoje previše laži i manipulacija. Oni koji su se među vama poželeli mirnog života u tome će imati svu potrebnu podršku planeta. Istrajte u svojim potrebama bar ovaj put, jer najmanje držite do sebe.

Zdravlje

Neka vam u ovom mesecu zdravlje bude na prvom mestu. Višak kilograma koje ste nabacili u poslednje vreme, trebalo bi hitno da skinete.

LAV

Posao

Sve što se teškim radom stekne, ne napušta se olako. Takvih je stvari previše oko vas da biste ih prokockali. Ono što ste dobili na mudar, lukav i nezaslužen način, tako će nažalost i otići. Nećete za svim žaliti, ali hoćete za jednim projektom, koji vam je bio od velike važnosti. Polovinom meseca pomozite svojim kolegama, ukoliko i sami s vremena na vreme očekujete isto takvu pomoć.

Ljubav

Boleće vas tajna ljubav! On ili ona, ionako nije vama pripadala, pa sad opet odlazi u “vlasnikove” ruke. Budite zahvalni svemu što imate i zahvalite onima koji vam to još pružaju. Prestanite da žalite za propuštenim prilikama. One su ipak samo nešto dobro i tako počnite da gledate na njih. Najbolje će vas razvedriti jedino vedro nebo.

Zdravlje

Pojedincima je moguća jača prehlada, pa se opskrbite svim potrebnim vitaminima. Osećaćete i bolove u kostima, koje ne bi trebalo da pripisujete gripu.

DEVICA

Posao

Pred vama je mesec veselog raspoloženja, a pogotovo njegova druga polovina. Takvo će se raspoloženje na vašu sreću, nastaviti i sledećeg meseca, ukoliko budete mudri i pametni. Ne smete se zapostavljati. Dugo ste čeznuli da vam se vrati optimizam, koji će polako ali sigurno zagospodariti vama. Optimizam je i vaše tajno oružje i ne dozvolite da vam ga opet netko oduzme.

Ljubav

Proživeli ste jako teške trenutke u poslednje vrime što se tiče ljubavi i tome je došao kraj. Nasmejte se novom razdoblju, koje je konačno povoljno za vas. Šarmom ćete pleniti poglede, a srcem jednu predivnu osobu. Zvezde će vas podsticati na aktivnost i to onu ljubavnu, što vam najviše i treba.

Zdravlje

Stanje u vašem mentalnom sklopu, potpuno će se razvedriti i tome se radujte. Sami sebi priuštite zdravije životne uslove.

VAGA

Posao

Počećete zrelo da razmišljate i tako sebi poklonite razdoblje zdravog poslovnog života. Do sada ste bili jedno veliko dete, koje je čak i vama ponekad išlo na živce i sad odrastate. Sad kad ste shvatili kako niko drugi osim vas ne rešava vaše probleme i kako niko drugi ne živi vaš život, sve će poprimiti druge boje postojanja. Iskoristite priliku koja će se dogoditi pri kraju meseca.

Ljubav

Haotično razdoblje je iza vas, a zvezde govore kako ste ga sebi sami nametnuli. Počećete da razmišljate srcem, što se odavno nije dogodilo. Stavićete ljubav na prvo mesto, jer voljenoj osobi i sebi želite pružiti lepe zajedničke trenutke. Vaši kruti stavovi će omekšati. Čim primetite deprimirajuću situaciju, od nje ćete pobeći glavom bez obzira.

Zdravlje

Izbegavajte osobe koje na vas deluju negativno. Upravo takvi narušavaju vaše zdravlje. Više sebi priuštite zadovoljstva, pozitivnih i naklonjenih osoba.

ŠKORPIJA

Posao

Kako biste došli do onog što želite, upotrebićete raznorazne načine i od ničega nećete strepeti. Vama ovaj mesec ništa neće biti neprijatno, niti ćete se od ičega ustručavati. Menjaćete svoje stavove i u nekim situacijama biti uporniji, tamo gde do sada nikad niste bili. Nadređenima ćete pokazati svoje kvalitete koji do sada nisu bili vidljivi. Na račun će vam leći manja količina novca.

Ljubav

Do sada ste propuštali mnoge prilike. Više to sebi nemojte dozvoliti, pogotovo one u ljubavi. Ako imate potrebu za jednom osobom, bez obzira u kakvom statusu bili, dođite do te osobe, jer je potreba srećom obostrana. Strast će vrištati iz vas. Budićete se i legati samo sa mislima na jednu osobu. Srećom, osećaji su obostrani. Mogli biste odložiti planirano putovanje, kako se ne biste odvojili od osobe sa kojom ste u vezi.

Zdravlje

U slučaju putovanja, nastojte da očuvate svoje zdravlje, kako vam ono zbog toga ne bi propalo. Bolovi u leđima biće vaš stari poznati problem.

STRELAC

Posao

U poslednje vreme ste više razigrani, nego mudri, pametni i vredni. Niste, niti ćete biti efikasni u raznim životnim ulogama. Pojedinci će platiti preveliku cenu svoje linjosti. Mentalni vam je sklop poljuljan, tačnije, netko ga je poljuljao. Ne dozvolite da vas bilo ko ili bilo šta udalji od posla, tačnije od hleba od koga živite. Oni koji se zamisle za svoju budućnost, biće mnogo uspešniji.

Ljubav

Bilo bi super kad bi odnos između vas i partnera ili bar voljene osobe, bio više ozbiljniji, pokazuje mesečni horoskop za februar 2020. Biće vas svugde ali i nigde. Biće vam draži dobar i kvalitetan dnevni obrok, od svega drugog, takođe potrebnog u životu. Muke ćete mučiti sami sa sobom. Nećete drugima pokazivati svoje trenutno stanje, jer se plašite kako vas neće razumeti. Pokušajte da zavirite u dubinu svoje duše, tek posle možete preći na druge.

Zdravlje

Na vašu sreću, sa zdravljem ste u odličnim odnosima, kako odavno niste bili. Mentalni sklop je najbitniji. Pozitivno razmišljanje vodi u sve pobede, pa i u zdravstvene.

JARAC

Posao

Imaćete sposobnost da zapetljavate mnoge osobe oko sebe, a da se sami ne zapetljate. Nećete dozvoliti da vam iko pokvari opšti utisak oko jedne poslovno važne osobe ili možda događaja. Posvetite se malo i svojim kolegama. Njih nikako ovaj mesec ne smete zanemariti, jer ćete obostrano trebati jedno drugom. Od polovine meseca budite spremni na izazove.

Ljubav

Itekako ste svesni koliko ste privlačni drugima, pa na tom dodatno i radite. To vas ispunjava, ali i tera u neke nove akcije. Avantura je pred vama, iako mnogi nisu završili ni sa ovom koju trenutno imaju. Bićete nemirnog duha, a proleće se još nije ni pojavilo. Zbog silne erotske potrebe, završićete u vrućoj postelji sa jednom osobom, koja je puka suprotnost od onoga što volite i onoga što vas privlači.

Zdravlje

Pomoć u zdravstvenoj situaciji, tražiće vaši najstariji članovi porodice. Bilo bi dobro kad ne biste ništa odlagali. Učinite veliko delo, pomažući drugima.

VODOLIJA

Posao

Ići će vam od ruke sve ono što budete poželeli, a ono što vam budu nametali, odgurnućete od sebe. Takve će se stvari događati iz dana u dan, da ćete nakon ovog razdoblja postat imuni na tuđe potrebe. Znaćete da tražite kad vama bude nešto trebalo. Neko će vas zbog toga posramiti. Posao nije zadovoljavajući. Uspešni ste onoliko koliko želite, a novca ćete imati onoliko koliko zaradite.

Ljubav

Nećete se zamoriti ni oko čega. Vama uglavnom vlada samozadovoljstvo i zbog toga možete biti najsrećnija osoba. Spustite se na zemlju onda kad to bude trebalo i kad vas partner upozori. Radije se prizemljite sami, nego da vas drugi prizemljuju. Jedna će vas osoba olajavati. Ta osoba vas odavno ima na nišanu. Vas će ciljati, vi ćete ciljeti, tako da će ponekad vaš život ličiti na bojno polje.

Zdravlje

Sve će vas boleti, sve će vam smetati ali vi ništa i dalje nećete preduzimati. Plašite se odlasku doktoru, a više bi trebalo da se plašite neodlaska.

RIBE

Posao

Ni sami više nemate pojma kako se osećate, šta tačno da mislite i šta da uradite. Sve ste više izgubljeni u svojoj svakodnevnici. Sve ćete oko sebe zbuniti svojim reakcijama, pa ukoliko želite pomoći svojoj okolini, ali prvenstveno i sebi, vreme je da nešto promjenite. Znajte samo da se ne radi o malim promenama! Koncentrišite se na važne stvari tek onda kad tačno odredite koje su to. Tek ćete se malo razbistriti krajem meseca.

Ljubav

Kod vas je sve do ovog meseca sve bilo u jednom istom košu. Sad lepo započnite sa razvrstavljanjem događaja i šta vam je potrebno a šta ne. Ima oko vas jako kvalitetnih osoba, samo što ćete ih kasno primetiti. Srećom, njihovo dostojanstvo ipak vam neće okrenuti leđa, pa ćete ih imati kad ih god vam trebaju. Nešto ćete veliko promeniti u svom emocionalnom životu.

Zdravlje

Prestanite da govorite kako vaša zdravstvena situacija nije najbolja. Zahvalite na onome što imate i ne prizivajte ono što vam ne treba.

Horoskop za 2020 godinu pogledajte na linku.

Mesečni horoskop za februar 2020 je preuzet sa AstroTarot stranice.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime