Mesečni horoskop za april 2020 ukazuje da će se osećati snažna energija Marsa koji ulazi u znak Bika. To će uticati na samopouzdanje i strast prema ambicijama. Mladi Mesec u Ovnu daje prilike za nove početke i nove drugačije odluke. Krajem meseca uz trigon Marsa i Jupitera, sve više će se buditi svesnost postojanja, preispitivaće se način života, piše astrotarot.eu.

Mesečni horoskop za april 2020

OVAN

Posao: Imaćete uspeha što se tiče finansija, a rizične investicije će se isplatiti.

Ljubav: Postaćete agresivniji što se ljubavi tiče što će dovesti do rascepa između vas i partnera. Moraćete da napravite izbor u prijateljskim krugovima, stoga će na vama biti da prihvatite takve obaveze ili da ih odbijete. Ukoliko planirate trudnoću to će biti teže tiokom ovog meseca.

Zdravlje: Odlično zdravlje i dovoljno energije da izvršite sve obaveze. Ako počnete da trenirate i zdravo se hraniti samo ćete poboljšati trenutno stanje.

BIK

Posao: Karijera će biti u razvoju ovog meseca i svaki pokušaj u traženju posla će biti uspešan i sve na vašem radnom mestu će vam biti podređeno. Finansijski status će vam biti zadovoljavajući i razmišljaćete kako da unapredite zaradu. Imaćete mnogo potencijala kada je reč o investicijama, što će vam doneti veliku sreću.

Ljubav: U ljubavnom životu biće mnogo nesuglasica koje možete rešiti kroz razgovor i uzajamno razumevanje. Društveni život će vam takođe biti turbulentan.

Zdravlje: Izuzetno dobro zdravlje za ovo doba godine. Radite na tome da ojačate mišiće kako biste sačuvali dobro zdravlje.

BLIZANCI

Posao: Profesionalizam će vam biti na visokom nivou pa će karijera napredovati. Finansijska situacija će biti teža ovog meseca jer neće svi vaši poduhvati imati uspeha. Zavisno od broja troškova i vaša pororica će biti u težem finansijskom stanju.

Ljubav: Biće dosta konfuzije i neslaganja između vas i partnera, jer će on osetiti da ga zanemarujete zbog pažnje koju dajete svojoj karijeri.

Zdravlje: Zdravlje će biti izuzetno ovog meseca i moraćete dosta da vežbate da biste ga održali.

RAK

Posao: Zvezde će biti na vašoj strani i ovaj put će imati veliki uticaj na vaš profesionalni uspeh. Ukazaće vam se dobre poslovne prilike. Vaš finansijski status će biti pokrenut vašim profesionalnim povratkom i sve materijalne potrebe neće biti problem. Drugi izvori finansijske podrške biće od vaše porodice, prijatelja kao i od vaših nadređenih.

Ljubav: Imaćete odličan ljubavni i društveni život. Sjajno ćete se slagati sa prijateljima i sa porodicom što će ostaviti pozitivan utisak na vaš život. Veza s partnerom će biti odlična pa je povoljno vreme za trudnoću.

Zdravlje: Zdravlje će biti dobro. Kako biste poboljšali svoje blagostanje počnite se baviti kreativnim radom i umetnošću kako biste opustili um i telo.

LAV

Posao: Što se tiče prognoze za april poslovni život će vam biti uspešan i ostvarićete sve ciljeve koje ste zacrtali u karijeri. Vaše finansijsko stanje u ovom trenutku ispunjava vaša očekivanja i vaše investicije će biti od velike koristi za vas i vašu porodicu. Ovo će biti odličan trenutak da se upustite u rizične poduhvate, jer će na kraju dana doneti plodove.

Ljubav: Imaćete poteškoće u ljubavnom životu zbog nedostatka vaše pažnje. Takođe ćete imati teških trenutaka u održavanju svog društvenog kruga jer ćete se mnogo baviti svojim ličnim razvojem.

Zdravlje: Pozitivan zdravstveni status za ovo doba godine. Uživaćete u opuštajućim trenucima, ali trebate i da vežbate kako bi vaše zdravlje postalo stabilnije.

DEVICA

Posao: Sposobni ste da nadvladate izazove na koje nailazite u svom profesionalnom životu. Ovo je odličan mesec za vas da unapredite svoje finansijske šanse. Udruživanje sa talentovanim ljudima takođe će vam dati osećaj duhovne pripadnosti.

Ljubav: Odnos između vas i vašeg supružnika ili partnera će biti na probi ovog meseca zbog vašeg prkošenja i buntovne prirode. Nedostajaće vam sreća u braku zbog nepovoljnog položaja zvezda.

Zdravlje: Fantastično zdravlje, kako mesec napreduje poboljšavaće se i vaše zdravlje ako se pridržavate zdrave ishrane i treninga.

VAGA

Posao: Uspesi u karijeri će biti na fer nivou, moraćete više da se potrudite kako biste postigli velike ciljeve. Vaši poslovni poduhvati će biti od velike koristiti za vašu finansijsku situaciju. Dobićete finansijsku podršku od svog partnera.

Ljubav: Ljubav će biti u vazduhu tokom ovog meseca, naći ćete partnera na radnom mestu ili u krugu prijatelja. Seksualnost će vam biti na vrhuncu zbog atraktivnosti kojom ćete pleniti tokom ovog meseca.

Zdravlje: Opustite se i prepustite duhovnosti kako biste se postarali za zdravlje celog bića.

ŠKORPIJA

Posao: Imaćete dodatnu prednost na radnom mestu jer ćete biti dodatno fokusirani na svoju profesiju. Napravićete značajne pomake u svojim profesionalnim područjima. Ovog meseca ćete biti dosta inovativni i upustićete se u razne poduhvate koji će biti potpuni uspeh. Vaš finansijski status će biti mnogo stabilniji.

Ljubav: Ljubavni život će vam procvetati, a vaš odnos sa supružnikom će biti jednako uzbudljiv kao i vaš društveni život. Ući ćete u odnose na radnim mestima, kao i u krugu prijatelja. Povoljan period za trudnoću zbog bliskosti između vas i vašeg supružnika u ovom trenutku.

Zdravlje: Imaćete sjajno zdravlje. Morate pametno razmišljati i višak posla rasporedite svojim podređenima kako biste osigurali stabilno zdravstveno stanje.

STRELAC

Posao: Ovog meseca vaša karijera će biti dovedena u pitanje jer ćete dosta odmarati i vaša karijera će zahtevati mnogo više napora. Imaće velike mogućnosti u traženju posla. Vaša finansijska sredstva će biti u redu ovog meseca, tako da ćete se moći pobrinuti za svoju porodicu i troškove koje imate. Trebalo bi da pazite da ne trošite puno dok ne sredite rizičnu finansijsku situaciju.

Ljubav: Ljubavni život će vam biti pun užitaka i prijatnih trenutaka. Seksualnost će vam biti na vrhuncu, a društveni krug će biti najčešći izvor emocionalnih odnosa.

Zdravlje: Zvezde će vam dati prednost i vaše zdravlje će biti ohrabrujuće pozitivno. Bavite se fizičkom aktivnošću kako biste održali dobro zdravlje.

JARAC

Posao: Vaša karijera će imati manju stopu rasta s mnogo teških vremena. Samo emocionalna stabilnost će dovesti do pravog uspeha u vašoj profesiji. Moraćete da napravite ravnotežu pri trošenju svojih sredstava između zabavljanja i ličnog napretka.

Ljubav: Vaš ljubavni život neće biti tako stabilan kao što se očekivalo, ali sa emotivnim promenama moći ćete se upustiti u savršen odnos.

Zdravlje: Vaše zdravlje u ovom trenutku neće biti toliko dobro, a kako biste ga popravili potrebno vam je dosta opuštanja.

VODOLIJA

Posao: Podnećete različite promene u svojoj profesiji. Ostajanje na jednom radnom mestu neće biti moguće jer ćete želeti da promeniti smer u kojem vam ide karijera. Vaše finansijsko stanje će biti šareno u ovo doba godine. Moći ćete da zadovoljite svoju potrebu za materijalnim stvarima bez ijednog problema.

Ljubav: Tražite partnera sa kojim ćete biti kompatibilni. Zbog ovoga ćete imati tendenciju da se upuštate u različite veze, a potraga će brzo napredovati. Niste raspoloženi da se obavežete.

Zdravlje: Odlično zdravstvene stanje ćete održati ako se dovoljno opustite.

RIBE

Posao: Vaša karijera će vrlo brzo napredovati što će dovesti do njenog razvoja. Morate biti mudri. Imaćete odličan finansijski napredak i mnogo prilika za ulaganja koja će se ostvariti. Ne riziujtee svoj teško zarađen novac.

Ljubav: Ljubav između vas i vaše voljene osobe će biti savršena u ovo doba godine. Seksualnost slobodnih Riba će ih navesti da se upuste u odnose sa komšijama ili prijateljima. Trudnoća je moguća zbog usklađenog odnosa između vas i partnera.

Zdravlje: Vaše zdravlje će biti fantastično. Ojačajte svoje duhovno biće kako biste izbegli zloupotrebu supstanci.

Mesečni horoskop za april 2020 je preuzet sa AstroTarot stranice.

Pogledajte i godišnji horoskop za 2020 godinu.