Kylie Jenner šminka je potpuni hit već neko vreme, a sada ima i vrlo jaku podršku. I to njene ćerke Stormi (a i bivšeg partnera ali to je manje važno).

“Stormi je zapravo sasvim posvećena šminkanju. To je neverovatno”, objasnila je Kylie Jenner u jednom video snimku od pre nekoliko meseci. Ovom:

“Svaki put kada nosim karmin ona primeti. Gleda me i kaže usne, usne, usne. Čak ni mora da se šminka. Ali iskreno kako stvari ova devojčica je opsednuta šminkom. Bukvalno me moli”, objašnjava Kylie Jenner u video snimku posvećenom šminkanju.

E sad, ako mislite da je njena ćerka previše mala za šminku verovatno ste u pravu. Stormi će 1. februara napuniti tek drugi rođendan. Ipak, to nije prepreka pošto će devojčica dobiti svoju kolekciju u okviru Kylie kozmetika kompanije.

Kylie Jenner šminka

Saradnja je najavljena još pred kraj prošle godine a Kylie je upravo objavila promotivni video za Stormi Collection šminke, koja će biti u prodaji upravo od 1. februara, baš prigodno.

Na snimku se vide mama i ćerka obučene u bele haljine i okružene konfetama. Usporeni video takođe podrazumeva i neobjavljenu pesmu koju potpisuje Travis Scott, Stormin otac.

Evo ga video:

https://www.instagram.com/p/B7cVowlHGdp/?utm_source=ig_embed

Kylie kozmetika

Kylie Cosmetics (kyliecosmetics.com) je američka kompanija koju je osnovala Kylie Jenner. Prvo se zvala Kylie Lip Kits, ali je 2016. promenila naziv u Kylie Cosmetics. Magazin Forbes je 2018. godine vrednost kompanije procenio na 800 miliona dolara, a godinu dana kasnije vrednost je porasla na 9000 miliona. Pred kraj prošle godine Coty Inc je kupila 51 posto akcija za 600 miliona dolara, što znači da ukupno Kylie kozmetika vredi preko milijarde sada.

Inače, cela ideja o osnivanju kompanije je počela 2014 godine kada je Kylie poželela da pravi karmine za usta. Kao mala je bila nesigurna po pitanju svojih usana i baš je želela da tu slabost iskoristi kao inspiraciju za svoj brend.

Prvih 15.000 karmina je finansirala Jenner lično i koštali su 250.000 dolara koje je zaradila od modelinga. Svi su se prodali online bukvalno posle nekoliko minuta a web prodavnica je srušena zbog prevelike posete.

Već 2016 godine kompanija je ostvarivala prihod od 300 miliona dolara.

Kardashians

kylie-jenner-kozmetika
kylie-jenner-kozmetika

Kylie Jenner je naravno iskoristila svoje poznate sestre pa su među prvima kolaboracije u kolekcijama podržale Kim Kardashian-West, Khloe Kardashian i Kourtney Kardashian. Nedavno je i mama Kris Jenner dobila svoju kolekciju Kylie kozmetike.

Zanimljivo je da se Kylie Jenner šminka u velikoj meri oslanja na društvene mreže za predstavljanje proizvoda i reklamiranje. Tako recimo samo Kylie ima 158 miliona pratilaca na Instagramu i najverniju publiku na Snapchatu.

Ovo nije prvi put da Kylie Jenner šminka pokušava da privuče vrlo mladu publiku. Ranije kolekcije i proizvodi su nosili problematične naslove poput: “Jedva leglano”, “Nevinost”, ili “Cenzurisano” (“Barely Legal”, “Virginity”, “X Rated”). Zbog toga su se mnogi roditelji bunili i tražili zaštitu dece i promenu naziva.

Ali ništa od toga.

Tako da je sada ok da se devojčice od 2 godine šminkaju izgleda. Zovite nas zadrtim i konzervatinim ali bismo bar sačekali još par godina.

Vratimo se na Stormi kolekciju Kylie kozmetike.

Iako još uvek nije jasno kako će kolekcija izgledati i da li će zaista biti za decu, na osnovu snimaka koji su ranije objavljeni čini se da je Stormi radila na koleckiji. Da, tako mlada a već ima obaveze. Evo snimka:

https://www.instagram.com/p/B61P0vUn_9z/?utm_source=ig_embed

Kylie Jenner je inače još pre više od godinu dana zaštitila ime Stormi. Tako da je ovo tek početak čini nam se.

Kako negovati kožu lica uz pomoć besplatne aplikacije otkrijte na linku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime