Kako obrisati TikTok nalog? Ako su vam se smučili izazovi, ili se plašite špijuniranja za koje optužuju kinesku kompaniju  – evo uputstva kako da ugasite vaš nalog na ovoj društvenoj mreži.

Potrebno je samo nekoliko koraka i par minuta.

Ali, pre nego što to uradite važno je da znate da kada jednom obrišete vaš TikTok nalog, više nećete moći da ga povratite. Kao ni da pristupite vašim video snimcima ili kupovinama iz aplikacije.

Dakle, sve će biti trajno obrisano ali ne odmah već posle određenog vremena.

Ipak, informacije koje ste delili sa drugima, recimo poruke će ostati dostupne tim drugim korisnicima.

Ako ste sve razumelo evo i:

Kako obrisati TikTok nalog

1. Otvorite TikTok aplikaciju na iOS (iPhone ili iPad) ili Android uređaju. Potrebno je da budete ulogovani na nalog koji želite da obrišete.

2. Kliknite na “Me” sličicu u donjem desnom uglu.

3. Idite na “…” i onda na “Manage my account” opciju.

4. Kliknite na “Delete account” na dnu ekrana.

5. Potvrdite da zaista to želite da uradite, ukucajte šifru i tu ste. U zavisnosti od toga kako ste registrovali TikTok, aplikacija će vam tražiti da brisanje naloga potvrdite preko broja telefona ili emaila. Kada na kraju to uradite istog trenutka ćete biti izlogovani a vaši video snimci neće moći da se vide u aplikaciji bez odlaganja. Jednostavno odmah će nestat svia.

Ako se posle toga IPAK predomislite nije sve gotovo. TikTok je (baš kao i Facebook) ostavio korisnicima 30 dana da se predomisle. Ukoliko u tom periodu poželite da se vratite na društvenu mrežu, sav vaš sadržaj i kontakti će biti sačuvani. Nalogu pristupate sa istim starim podacima za pristup kao i pre brisanja. Posle tog perioda nema povratka i sve se briše zauvek. Dakle, 30 dana imate za razmišljanje i premišljanje o vašoj budućnosti na mreži.

Nažalost, TikTok nema opciju privremenog gašenja naloga, odnosno povlačenja sa društvene mreže na neko vreme. Ako to želite da uradite, možete da obrišete aplikaciju sa telefona ili tableta ili isključite notifikacije. Tako nećete moći da pristupite nalogu, ali će on biti sačuvan, kao i svi snimci i pratioci. Takođe, možete nalog da prebacite u Private i onda će moći da ga vide samo vaši prijatelji.

@christaallenlet me guess, you did not have Jenna Rink doing the WAP dance on your 2020 bingo card 😅 I have so much rug burn @besperon 🤣😝

♬ WAP (feat. Megan Thee Stallion) – Cardi B

Pogledajte i:

Kako obrisati Instagram nalog
Kako obrisati Facebook nalog

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime