Jedan od svetski najpopularnijih lanaca kafeterija Starbucks, napokon je otvoren za sve ljubitelje kafe u Srbiji, u Rajićeva tržnom centru u Beogradu.

Starbucks Srbija sada ima 3 restorana u Beogradu. Pogledajte menu i cene za sezonu jesen 2020 zima 2021.

U prvoj srpskoj Starbucks kafeteriji svi ljubitelji kafe imaju priliku da testiraju širok asortiman raznih vrsta ovog napitka, dok će meni sadržavati sve prepoznatljive Starbucks napitke.

„Veoma nam je drago što kroz otvaranje prve kafeterije u Beogradu imamo priliku da gostima u Srbiji ponudimo jedinstveno Starbucks iskustvo. Srbija ima bogatu kulturu kafe i unapred se radujemo što postajemo njen deo, te što ćemo posetiocima pružiti mesto gde će moći da uživaju u kvalitetnoj kafi i otkriju našu strast“, izjavio je Adam Mularuk, predsednik za Starbucks u Amrestu.

Novootvorena kafeterija, smeštena u srcu Knez Mihailove ulice, prostire se na površini od 175 metara kvadratnih sa ukupno 104 sedeća mesta, uključujući 41 mesto na terasi. Moderni enterijer pružiće priliku gostima da uživaju sa prijateljima, kao i da pronađu odgovarajući ambijent za poslovne sastanke, rad ili učenje. Dekor restorana je osmišljen u stilu prepoznatljivih boja brenda, a detalji i grafika u lokalu dočaravaju proces pravljenja zrna kafe.

A znamo i cene kafa u Starbucks u Beogradu i niže su nego što ste možda očekivali. Pogledajte:

starbucks-beograd-cene

starbucks-srbija-cene

starbucks-kafa-cene

2 KOMENTARI

    • A ti uzmi bez šećera, pa da te sačuva Bog. I ne piše se “svaska”, nego svašta.😜 Ti si verovatno ortodoksna “troprstašica” i zato ovako pišeš. Kafe su im fantastične i ja sam rado i uvek posećivao njihove kafiterije gde god sam imao mogućnost. Čak sam i kupovao i donosio kući njihove razne proizvode tipa šoljice, šolje, razne vrste kafa itd,itd.. zaista grešiš ..

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime