Dan zaljubljenih 2018 se približava. A to znači da vaš dečko / devojka možda i očekuje poklon od vas. Ali ne brinite se, imamo odlične ideje za poklone nju i za njega koje naravno možete da kupite i u Srbiji.

Pokloni za Dan zaljubljenih 2020 su na linku.

1. Cveće
Cena: od 200 dinara

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Koliko god zvučalo kao kliše, sa cvećem nikada nećete pogrešiti. A pogotovo ne za Dan zaljubljenih. Možete da napravite neki fin buket, ali čak i jedna kala će pokazati da ste mislili na vašu dragu a ne košta ni više od par stotina dinara. Možete cveće da kupite i preko neta, ali definitivno je bolje da skoknete do vaše cvećare u kraju i lepo se ispričate i odaberete.

Ne brinite, imamo ideje za poklone i za njega.

2. Seksi veš H&M
Cena: 3199 dinara

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Baš kao ni sa cvećem, za Dan zaljubljenih ne možete da omanete ni ako za poklon kupite seksi veš. Recimo ovaj Lace body iz H&M košta 3.199 dinara a potpuni je hit ovog proleća. A uz to izgleda vrlo seksi i poručućete vašoj dragoj da želite da je vidite u njemu. Što je dosta fina poruka. Naravno, za dečake uvek možete da kupite bokserice. Pakovanje od 3 komada u H&M je 1999 dinara, ali ima i jeftinijih rešenja u drugim prodavnicama.

3. Pretplata na Netflix i ćebe
Cena: od 1000 dinara

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Za sve vas koji ste malo duže u vezi imamo kreativnu ideju. Ništa ne govori “volim te”, kao godišnja pretplata na Netflix i ćebe za dvoje. Ćebe košta manje od 1.000 dinara, a Netflix mesečno košta 7.99. Ali zato ćete zajedno cele godine a ne samo za Dan zaljubljenih moći da se ušuškate ispod ćebeta i gledate omiljene filmove i serije. E to je poklon!

4. Čokolada
Cena: od 99 dinara

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Svi znamo da put do srca vodi preko stomaka. I to pogotovo važi na temu poklona za Dan zaljubljenih. Ali potrudite se malo više, pa nemojte baš Najlepše želje da odaberete. Recimo možete da kupite Adore praline u obliku srca. Možda nije baš hipsterska ideja, ali verujemo da će se mnogima dopasti.

4. Knjiga recepata – DŽEJMIJEVO CARSTVO DOBROG UKUSA
Cena: 1992 dinara

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Kuvanje i ljubav stvarno sjajno idu zajedno. A da sa nekim želite da provedete ostatak života u sreći i ljubavi itekako govori jedan fin kuvar. Recimo Džejmijevo carstvo dobrog ukusa. Naravno, možete i zajedno da spremate svu tu divnu hranu.

5. Nakit
Cena: od 500 dinara

najbolji-pokloni-dan-zaljubljenih-2018

Mogućnosti su vam ovde zaista velike pa možete da kupite neki simpatičan poklon za Dan zaljubljenih u radnjama bižuterije za par stotina dinara. A ako želite da se baš pokažete tu je naravno i neki ozbiljan nakit od zlata ili srebra. Minđuše su recimo prigodna ideja.

6. Seks igračke
Cena: od 600 dinara

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Ako želite da unesete malo noviteta u vaš krevet onda možete i da kupite neku seksi igračku. Recimo Durex Play Pure Fantasy Vibrator košta 3.999 dinara, a lubrikanti su manje od hiljadu. Za Dan zaljubljenih su zanimljiva ideja i recimo lisice obložene tigrastim krznom koje mogu da se nađu za manje od 1.000 dinara, a silikonski buttplug košta samo 600 dinara… uostalom verujemo da i sami imate ideja na temu seksa.

7. Bomba za kadu
Cena: od 500 dinara

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Skoknite do neke od parfimerija i kupite bombu za kadu. A onda je napunite vrelom vodom, upalite nekoliko sveća i prepustite se zajedničkom užitku. Teško da možemo da zamislimo lepši Dan zaljubljenih.

8. Bluetooth zvučnik
Cena: od 1.999 dinara

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

To što je Dan zaljubljenih ne znači da ne možete i da odaberete nešto praktično: Recimo Bluetooth zvučnik. Imate ih već od oko 2.000 dinara, mada bismo savetovali da odaberete neku kvalitetniju marku. JBL je odlično rešenje, ali će vam trebati i do stotinak evra. Zato na oglasima potražite modele kompanije Xiaomi, koji pružaju odličan odnos cene i kvaliteta. A uz to izgledaju savršeno elegenatno. Ovde imate dobru ponudu zvučnika.

9. Izlazak u IKEA
Cena: od 1.000 dinara

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Ne, ne prevrćite očima ovo je odlična ideja ako sve izvedete kako treba. Povedete vašeg dečka/devojku u IKEA robnu kuću u Beogradu i onda zajedno smislite kako bi mogao da vam izgleda zajednički stan. Znate – “dragi/draga vreme je da se skućimo”.

A možete i da unapred kupite nešto fino, mekano i toplo i kažete da vam je to prva zajednička stvar.

Ako već živite zajedno, onda će potpuno neromantične ćufte u restoranu za Dan zaljubljenih biti dokaz ultimativne ljubavi.

10. Plišane mede
Cena: od 500 dinara

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Plišane mede, srca i slične stvari su ok, ali samo ako imate manje od 15 godina. Dobro, može i ako ste malo stariji. U stvari mede mogu u svakom slučaju. Ali kada vas molimo nemojte nikada da kupite ono srce sa raširenim rukama.

11. Knjiga EROTICA UNIVERSALIS
Cena: 1.999

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Ovo je jedna od onih knjiga koje kupite nekome, on je prelista, stavi na policu i više nikada ne otvori. Ali ste svi mnogo kul. E pa ako vam je forma važnija od suštine ili stvarno jeste iz hipsterske ekipe ovo bi mogao da bude savršen poklon za vas. A tek kada vaša prekul ekipa vidi poklon zajedno ćete kao par ispasti tako, tako suuuuuper.

12. Čaj za ljubavnike
Cena: 299 dinara

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Evo ga pomalo alternativni poklon koji bi mogao da vam se dopadne ako zajedno volite da čitate knjige, slušate jazz i pričate o filozofiji. Dok pijete čaj.

Kuća čaja ima Čaj za ljubavnike. A vi ste dakle ljubavnici.

13. Zajedničke tetovaže
Cena: od 50e

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Ako ste potpuno sigurni u vašu ljubav možete i da partneru poklonite zajedničku tetovažu za Dan zaljubljenih.

Osmislite nešto što samo vama dvoma znači. To može da bude crtež ili poruka ili čak neki broj ili simbol. Jedino je važno da vas dvoje znate zašto je to toliko bitno. Tako da prelomljeno srce na dva dela možda ipak preskočite.

14. Majice Dechkotzar i Citza carica
Cena: od 1950 dinara

Dechkotzar i Citza carica majice i duksevi ne samo što su i dalje super iako ih nosi ceo grad već obično možete i da kupite i iste printove na muškoj ili ženskoj. A ideja je da kupite upravo to – dve iste i zajedno ih nosite. Kako romantično.

15. Ništa na poklon

dan-zaljubljenih-2018-pokloni

Naravno i to je opcija. Možete da poklonite jedno veliko ništa, odnosno sve. I da vam svaki dan bude Dan zaljubljenih. Ali onda  ne zaboravite da to morate i da pokažete i to baš svakog dana. Što je najteže, ali i najlepše. A možete i da kupite knjigu – Ništa na poklon.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime