Mesečni horoskop za jun 2020 je stigao. Tokom meseca juna ulaskom Sunca u znak Raka započinje i letnji solsticij. Pun Mesec u Strelcu donosi najavu burnog leta. Takođe tokom meseca dolazi nam i moćna konjukcija Jupitera i Plutona, piše astrotarot.eu.

Mesečni horoskop za jun 2020

OVAN

POSAO: Ceo mesec naglasak će biti na komunikacijama, dogovorima, poslovnim kontaktima i vezama, kao i mogućoj legalizaciji dokumenata važnih za vašu profesiju. Vi ćete biti na visini zadataka koji vam se budu poveravali i bez problema odrađivati ono što treba. Tek poslednja nedelja u mesecu donosi smiraj i manji pad aktivnosti, što bi se moglo poklopiti i s vašim planiranim godišnjim odmorom.

LJUBAV: Do sredine meseca vrlo ćete lako komunicirati sa voljenom osobom, pa joj izrazite sve što želite, a ona će vas istovremeno razumeti. Nakon tog datuma vi ćete i dalje imati volje za ljubav i osvajanja, ali sklad u vezama biće malo manji. Ipak neće biti većih problema. Oni koji su još sami, neka se aktiviraju u prvoj polovini meseca, jer im je tad Venera sklonija, ali neka ne odustaju ni kasnije. Tada će samo trebati malo više samokontrole i napora.

ZDRAVLJE: Prilična količina konstruktivne energije održavaće vaše telo u zavidnoj kondiciji.

BIK

POSAO: Postojaće dva kontradiktorna dominantna uticaja koji će vas ovaj mesec činiti kontradiktornom osobom sa istim takvim postupcima. Sa jedne strane, osećaćete se sigurno i stabilno i sve vreme nastojati da dosledno sprovodite zamišljeno u delo, i to polako i sigurno, dok ćete s druge strane, stalno upadati u faze nepotrebnih i naglih preduzimanja kojim biste unapredili svoj posao. Sa finansijama ćete se dobro snalaziti.

LJUBAV: Za one koji su u vezama mesec će uglavnom proteći mirno uz poneku grešku i nezdognu upadicu s njihove strane. Nije isključena ni poneka domaća kućna svađa, ili pak ona porodična. Ipak, ista neće narušiti postojeće veze, nego će samo uneti prolazni nemir.

ZDRAVLJE: Zbog svega ćete osećati sve učinke stresa za koji ćete biti zaslužni vi sami. Vežbajte samokontrolu.

BLIZANCI

POSAO: Za vas neće biti problema ni u poslovnom svetu, ceo ovaj mesec. Radićete zaista sa lakoćom, a najdraži će vam biti poslovi vezani uz kontakte, ljude, izražavanje i putovanja. U takvim vrstama profesija bićete primer drugima kako treba raditi. Vaše finansije se značajno popravljaju.

LJUBAV: Ne provodite previše vremena pred ogledalom, jer ima toliko drugih stvari na koje biste zajedno s voljenom osobom hteli da stignete. Drugi deo meseca donosi nešto mirniju sliku, ali ništa manje skladne odnose. Oni koji su još sami neka slobodno izlaze što više, jer imaju velike šanse da privuku osobu suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Šetnje na vazduhu i ispravno disanje za vas su uvek dobrodošli.

RAK

POSAO: Mesec koji je pred vama biće odličan za sve one Rakove i Račice koji se bave umetnošću ili nečim kreativnim, a kojih sigurno nije malo. Imaginacija i inspiracija biće vam na zavidnom nivou, pa se pobrinite da sve svoje ideje zapamtite, ako ih već ne možete odmah realizirati. Dopuštate sebi da budete ono što jeste. U isto vreme pojačavate napore kako biste dodatno zaradili.

LJUBAV: Oni koji su u vezama provešće lep mesec koji će imati sve od emotivnih trenutaka, pa sve do onih bombastičnih događaja na nekoj od prvih letnjih zabava. Do 15. ćete sanjati i zamišljati, a nakon tog datuma vi ćete sa reči preći na dela, bar kad se radi o ljubavnom životu. Nekima će doduše same prići osobe suprotnog pola i pokušati da ih osvojei.

ZDRAVLJE: Vi ćete krajem meseca doći na svoje, napuniti se energijom i poboljšati kako svoj izgled, tako i fizičko stanje.

LAV

POSAO: Većinu ovog meseca bićete prilično neformalno raspoloženi i ponašati se poput pravog zafrkanta koji zabavlja svoje kolege ili pak prebacuje poslove na njih. Kao centralna figura koja šarmira sve oko sebe, vama gledaju kroz prste, dok se ludo provodite za vreme radnog vremena.

LJUBAV: Oni koji su još sami, biće skloni isticanju svoje ličnosti i to koji put i na agresivan način, a u zavisnosti o osobi koju osvajaju, njoj će se to ili svideti ili neće. U već uhodanim odnosima neće biti većih pomaka, osim što ćete vi, kao i uvek, doprineti svemu nekom predstavom kako biste zadivili voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Bit ćete aktivni,ali ne preterujte.

DEVICA

POSAO: Prvi deo meseca radićete poput crnca i to na zahtev svojih nadređenih, a protiv svoje volje, ili bar sa manje volje nego inače. Zbog svega ćete prigovarati svemu i svačemu i kad god stignete, pa ćete svoje radno okruženje učiniti još težim i turobnijim nego što ono realno jeste. U poslednjoj nedelji u mesecu mogi biste dobiti i zasluženu nagradu ili osetiti zadovoljstvo kao posledicu dobro obavljenog posla.

LJUBAV: Budite strpljivi i ne zahtevajte previše. Ako ništa drugo, bar neće biti otvorenih svađa. Nakon 20. juna stvari se popravljaju, vi postajete ljubazniji, a partner (partnerka) vas opet gleda sa ljubavlju. I samci će uvideti da se strpljenje isplati.

ZDRAVLJE: Drugi deo meseca donosi nešto povoljniju situaciju, vi se malo smirujete, a osećate se sve bolje.

VAGA

POSAO: Mnogi će pokrenuti odnose sa inostranstvom ili bar uspostaviti neke nove relacije i mogućnosti na tom planu. Poslednja trećina meseca donosi stabilizaciju i vaše delimično opuštanje zbog uspešno obavljene faze u poslu, ali komunikacije će se nastaviti i dalje, i to jednakim intenzitetom.

LJUBAV: Bićete u dobrim odnosima sa voljenom osobom većinu ovog meseca. Još će vam samo nedostajti ruža u ruci, a ponekom i u ustima. Neće se događati ništa spektakularno, ali mir i sklad koji ćete osetiti biće vam sasvim dovoljna zadovoljština da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Mesec koji je pred vama doneće vam priliku da još više popravite svoje zdravstveno stanje i to putem rekreacije i sporta, ukazuje mesečni horoskop za jun 2020.

ŠKORPIJA

POSAO: Cela situacija biće pomalo napeta, a vi ćete osećati dodatni stres. Ne donosite odluke na brzinu jer postoji opasnost da ishitrenim delovanjem učinite sebi štetu. Zato merite tri puta pre nego što izrazite svoje mišljenje i stav, a još više ako treba da se odlučite za promenu. Finansije polako dovodite u red.

LJUBAV: Stralno ćete hteti promenu ali nećete znati kako. Pustite neka vreme radi za vas i suzdržite se od nepotrebnih akcija. Samci imaju veće izglede za ljubav u poslednjoj trećini meseca, iako ni vreme pre nije loše.

ZDRAVLJE: Jedina smetnja biće sklonost ljutnji i živciranju i to tamo gde to zaista nije potrebno.

STRELAC

POSAO: Ceo mesec biće obeležen velikim analizama, procenama i kalkulacijama oko novih-starih partnera u poslu. I baš kad vam se učiniti da je to to, opet ćete sve okrenuti naglavačke i početi sa analizama od početka. Ovo bi se delimično moglo da se protegne i na sledeći mesec, a da još ni tad ne budete sigurni sa kim ćete zapravo sarađivati.

LJUBAV: Ako to izdržite, i to uz pomoć tolerancije, ljubavi i strpljenja, posle 19. stvari se počinju popravljati i to postepeno. Ipak ni tad ne upotrebljavajte suvišne reči. Bolje zagrljaj u tišini, nego niz zbrkanih reči. Isto važi i za samce.

ZDRAVLJE: Osim sitne nervoze koja će potrajati većinu mjeseca, njegov drugi dio donosi ipak malo bolje kondicijsko stanje.

JARAC

POSAO: Radićete više nego inače i s velikom voljom ispunjavati i premašivati norme, a kvalitet obavljena posla neće biti upitan. Ništa vam neće biti teško, pa će drugi ostati zatečeni vašom sposobnošću orgnaizacije, radnih navika, profesionalizmom i svim ostalim. Pazite da im ne nabijete komplekse ili da vam ne zavide.

LJUBAV: Veze će se održavati smireno i uhodano, a vi ćete u miru uživati zajedno s voljenom osobom. Bavićete se hobijima i sitnicama koje život znače, te ne jednostavan način jedno drugome izražavati ljubav.

ZDRAVLJE: Bićete u formi većinu ovog meseca, a sami ćete voditi brigu o ishrani više nego inače.

VODOLIJA

POSAO: Ovo nije mesec u kome ćete se pokazati kao veliki radnik, ali jest mesec u kom biste se mogli pokazati kao vrlo zabavna osoba, spremna na druženja s drugima, ali i osetljiva kad su u pitanju iritacije od strane drugih. Mnoge Vodolije doći će u situaciju da pokažu njima svojstven inat, zbog čega bi se mogli zameriti i nekim kolegama na poslu.

LJUBAV: Iako ćete se vi truditi da se zabavljate po svaku cenu, u svim tim zabavama biće i zrno provokacije koja će vas dovoditi do stanja ljutnje. Zato vam je važno da uspostavite samokontrolu nad sobom i budete maksimalno tolerantni prema partneru (partnerki), čisto zato da vam ne pokvari inače dobro raspoloženje.

ZDRAVLJE: Odmarajte svoje živce kad god možete.

RIBE

POSAO: Nervoza i trzavice činiće vas nezahvalnim saradnikom, pa su moguće i greške u radu. Zato svaku stvar proveravajte dva puta, kako vam posle ne bi bilo žao. Ipak, poslednja trećina meseca donosi povratak snage i volje za rad, ali ono što će ostati, biće i dalje nepreciznost i sklonost nervozi. Uz dobru samokontrolu i samoproveru, izdržaćete.

LJUBAV: Ako ste u vezi, pokušajte održavati postojeće stanje bez prevelikih očekivanja, a po potrebi se i povucite i osamite. Previše komunikacije i rasprava sa partnerom tokom meseca moglo bi dovesti do pogoršanja odnosa. Samci će i dalje tražiti svoju srodnu dušu.

ZDRAVLJE: Vreme će biti da posetite doktora zbog starih tegoba sa kostima.

Mesečni horoskop za jun 2020 je preuzet sa AstroTarot stranice.

Godišnji horoskop za 2020 godinu pronađite na linku.