Black Friday 2022 Srbija se približava. A ovde ćemo predstaviti najbolje popuste za Crni petak 2022 u Srbiji kao i najvažnije smernice za kupovinu.

Skoči na: Najbolji popusti u Srbiji za Crni petak 2022

Prošle godine Crni petak je prošao u znaku pandemije i globalnih problema sa transportom i snabdevanjem. A to znači da mnogi proizvodi nisu bili dostupni i da popusti i akcije nisu bile tako dobre. Mnogi trgovci su poručili robu, ali ona nije stigla na vreme. E pa, do sada se situacija, manje više stabilizovala a neki čak imaju i višak stvari na lageru. Ipak, drugi problem je inflacija koja je oborila kupovnu moć i dodatno poremetila tržišta.

A to može da ukazuje da neki prodavci imaju problem da rasprodaju određene proizvode, što znači da su mogući i dobri popusti za Black friday 2022.

Dakle, već je vreme da krenete da štedite pare i počnete da planirate i napravite strategiju za kupovinu.

Black Friday 2022 Srbija – Crni petak 2022 u Srbiji

crni-petak-2022-srbija-black-friday
crni petak 2022 srbija black friday

Za početak trebalo bi da znate kada je Black Friday u Srbiji. Kao i širom sveta, praznik kupovine i popusta biće 25. novembra 2022. Iako datum jeste uvek fiksni, poslednjih godina većina trgovaca je počela sa popustima i nekoliko dana ranije. Neki čak najavljuju i Crni novembar 2022. Ipak, obično važi pravilo da što je akcija duža, to su i popusti manji.

Sve to ukazuje da je idealno da za najbolju kupovinu sačekate baš sam dan Crnog petka.

Najbolji popusti u Srbiji za Crni petak 2022

Kao što smo i očekivali prve najave popusta i akcija za Black friday su krenule već početkom novembra. Tako je Ananas, internet shop velikih ambicija najavio Akciju i to Crni petak Ceo mesec sa popustima do 50%.  Na linku imate sve ponude pa proverite šta se nudi. I Gigatron je već objavio poopuste za Black November. Sve akcije možete videti ovde. iStyle poopusti za Crni petak su već počeli sa pregršt modela sniženih oko 10 posto. Na linku imate sve detalje. Shoppster akcije možete da vidite ovde. Tehnomedija popusti će trajati od 21. do 27. novembra a na linku su detalji.

Fashion&Friends Black Friday 2022

Kupi omiljene komade uz Black Friday -25% POPUSTA i štikliraj sve sa liste. Akcija važi u svim Fashion&Friends multibrend radnjama, na online shop-u i aplikaciji!

Honor Black friday popusti

HONOR započinje svoju Black Friday akciju! Specijalne ponude na HONOR pametne telefone možete iskoristiti do 30.11. u maloprodajama Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedija, CT shop, Shoppster, BC Group i Metalac.

Black friday 2022 – Zara

Zara je najavila 40% POPUSTA na izabrane proizvode od 24.11. u 22.00 u aplikaciji. U prodavnicama isti popust že biti za Crni petak 25. novembra:

black friday 2022 zara

H&M je već počeo sa popustima, a kako su nedavno otvorili i internet prodaju u Srbiji možete da proverite na linku šta je trenutno na popustu pa i odmah da kupite to.

Beosport akcija je počela. Black Week popusti su do 50% na odabrane artikle. Link je ovde.

crni-petak-2022-lc-waikiki
crni-petak-2022-lc-waikiki

LC Waikiki ima odličnu akciju koja je već počela – Crni petak rasprodaja podrazumeva 30% popusta na sve proizvode u korpi. Uz besplatnu isporuku za online kupovinu. Onlines hop je na adresi – https://www.lcwaikiki.rs/sr-RS/RS

Šoping vikend je u okviru Black Friday pranika u Merkatoru već od petka 25.11. Isto će biti u TC Ušće, BEO, Delta City… Svi tržni centri se otvaraju u 9 kako bi kupci mogli da na vreme ugrabe najbolje popuste.

TC Rajićeva najavljuje popuste do 70% za Crni petak 2022. Biće i poklona, DJ muzike i besplatnih koktela.

Galerija Belgrade je spremila brojne popuste za Black Friday a link sa detaljim je ovde.

crni-petak-2022-vulkani
crni-petak-2022-vulkani

Tokom trodnevne Black Friday akcije sva izdanja Vulkan izdavaštva moći ćete da kupite po fantastičnim cenama. Dostava knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Od petka, 25. novembra, do nedelje, 27. novembra, kupovinom putem sajta vulkani.rs na postojećih 15% popusta ostvarićete dodatnih 20%, i još 10% ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga.

Vodič kroz Xiaomi Black Friday 2022 ponudu

Xiaomi je najavio različite akcije i popuste za Crni petak a više detalja možete da saznate na linku.

Kako da se spremite za Crni petak 2022?

Napravite listu stvari koje vam trebaju. Onda već sada zapišite regularne cene po kojima se te stvari prodaju, kako biste znali koliki su stvarno popusti za Black Friday. I onda čekajte i pratite.

Na osnovu stanja na tržištu ove godine se mogu očekivati dobri popusti u prodavnicama garderobe. Sa druge strane, elektronika je i dalje problematična zbog oskudice čipova, pa je pitanje da li će biti atraktivnih ponuda, pošto mnoge kompanije i dalje imaju problem sa snabdevanjem. Dakle, manja je šansa da ćete naći računare, telefone ili zvučnike po ultra dobrim popustima. Naravno, neki modeli će sigurni biti sniženi.

Najverovatnije je da će najbolji popusti moći da se ostvare za različite usluge, pogotovo luksuzne. Očekujte i dobre popuste za knjige, pogotovo starija izdanja.

U svakom slučaju, kao i u godinama za nama, biće najvažnije da pratite cene i reagujete na vreme kako ne biste propustili najbolje prilike, kojih će sigurno biti. Naravno, biće važno da proverite online ponude za internet prodavnice, ali i fizička prodajna mesta pošto će neki popusti biti samo na određenim lokacijama.

Domino Magazin će kao i svake godine pratiti akcije i ponude i na ovom linku izdvajati najbolje cene. Pratite nas.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime