Black Friday 2022 Srbija se približava. A ovde ćemo predstaviti najbolje popuste za Crni petak 2022 u Srbiji kao i najvažnije smernice za kupovinu.

Prošle godine Crni petak je prošao u znaku pandemije i globalnih problema sa transportom i snabdevanjem. A to znači da mnogi proizvodi nisu bili dostupni i da popusti i akcije nisu bile tako dobre. Mnogi trgovci su poručili robu, ali ona nije stigla na vreme. E pa, do sada se situacija, manje više stabilizovala a neki čak imaju i višak stvari na lageru. Ipak, drugi problem je inflacija koja je oborila kupovnu moć i dodatno poremetila tržišta.

A to može da ukazuje da neki prodavci imaju problem da rasprodaju određene proizvode, što znači da su mogući i dobri popusti za Black friday 2022.

Dakle, već je vreme da krenete da štedite pare i počnete da planirate i napravite strategiju za kupovinu.

Black Friday 2022 Srbija – Crni petak 2022 u Srbiji

crni-petak-2022-srbija-black-friday
crni petak 2022 srbija black friday

Za početak trebalo bi da znate kada je Black Friday u Srbiji. Kao i širom sveta, praznik kupovine i popusta biće 25. novembra 2022. Iako datum jeste uvek fiksni, poslednjih godina većina trgovaca je počela sa popustima i nekoliko dana ranije. Neki čak najavljuju i Crni novembar 2022. Ipak, obično važi pravilo da što je akcija duža, to su i popusti manji.

Sve to ukazuje da je idealno da za najbolju kupovinu sačekate baš sam dan Crnog petka.

Kako da se spremite za Crni petak 2022?

Napravite listu stvari koje vam trebaju. Onda već sada zapišite regularne cene po kojima se te stvari prodaju, kako biste znali koliki su stvarno popusti za Black Friday. I onda čekajte i pratite.

Na osnovu stanja na tržištu ove godine se mogu očekivati dobri popusti u prodavnicama garderobe. Sa druge strane, elektronika je i dalje problematična zbog oskudice čipova, pa je pitanje da li će biti atraktivnih ponuda, pošto mnoge kompanije i dalje imaju problem sa snabdevanjem. Dakle, manja je šansa da ćete naći računare, telefone ili zvučnike po ultra dobrim popustima. Naravno, neki modeli će sigurni biti sniženi.

Najverovatnije je da će najbolji popusti moći da se ostvare za različite usluge, pogotovo luksuzne. Očekujte i dobre popuste za knjige, pogotovo starija izdanja.

U svakom slučaju, kao i u godinama za nama, biće najvažnije da pratite cene i reagujete na vreme kako ne biste propustili najbolje prilike, kojih će sigurno biti. Naravno, biće važno da proverite online ponude za internet prodavnice, ali i fizička prodajna mesta pošto će neki popusti biti samo na određenim lokacijama.

Domino Magazin će kao i svake godine pratiti akcije i ponude i na ovom linku izdvajati najbolje cene. Pratite nas.

A dok čekate pogledajte trailer za horor film kao parodiju na Black friday. Da, može da se desi da navala na prodavnice izgleda baš ovako:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime