HONOR započinje svoju Black Friday akciju! Specijalne ponude na HONOR pametne telefone možete iskoristiti do 30.11. u maloprodajama Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedija, CT shop, Shoppster, BC Group i Metalac.

HONOR X6

HONOR X6 je član HONOR X serije i donosi najsavremeniju tehnologiju korisnicima širom sveta. Sa mnoštvom odličnih karakteristika, HONOR X6 je opremljen ultra velikom baterijom kapaciteta od 5000 mAh, sistemom trostrukih kamera, koji se sastoji od glavne kamere od 50MP i velikom proširivom memorijom koja ide uz memoriju od 4GB + 64 GB, čineći inovacije pametnih telefona pristupačnijim. Sa HONOR FullView ekranom od 6,5 inča, pametni telefon HONOR X6 pruža neverovatno iskustvo gledanja. Takođe, ovaj pametni telefon ima funkcije i za zaštitu očiju uključujući Eye Comfort Mode i Dark Mode – za izuzetno prijatno iskustvo gledanja ekrana u različitim situacijama.

HONOR X6 pametni telefon korisnicima je dostupan po ceni od 18.990 dinara.

HONOR X7

HONOR X7 poseduje izuzetnu bateriju od 5000mAh, obezbeđujući ultra-dugo trajanje baterije koja omogućava korisnicima da uživaju u do 20 sati onlajn video striminga ili 49 sati telefonskih poziva, uz samo jedno punjenje. Za beleženje svih lepih trenutaka HONOR X7 poseduje kombinaciju četiri kamere koje čine – 48MP Ultra-Clear glavni senzor, 5MP širokougaona kamera, 2MP Sensing macro objektiv i 2MP Sensing bokeh kamera – a sve ovo omogućeno je po ceni od 21.990 dinara.

HONOR X8

Neverovatno tanak, elegantan i moderan, HONOR X8 je dizajniran sa ultra tankim i laganim kućištem, debljine samo 7,45mm i težine samo 177g. HONOR X8 odlikuje se dizajnom ravnih ivica i elegantnim zaobljenim uglovima na sve četiri strane, udobno staje na dlan i može bez napora da se smesti u male tašne i džepove. HONOR X8 ima super uske okvire koji pružaju impresivnih 93,6% odnosa ekrana i kućišta, što je najveći mogući odnos među pametnim telefonima u istoj kategoriji,obezbeđujući zaista impresivno iskustvo vizuelne zabave.

HONOR X8 pametni telefon korisnicima je dostupan po ceni od 26.990 dinara.

HONOR 70 5G

Pametni telefon HONOR 70 5G pruža izuzetne videografske mogućnosti, kao i prvi u industriji Solo Cut Mode – režim pogodan za kreiranje video sadržaja. Ova opcija nudi revolucionarno rešenje koje omogućava korisnicima da iz grupe ljudi izdvoje jednu osobu, a sve to je omogućeno zahvaljujući tehnologiji Person Autofocus Tracking.

Uz karakteristiku Dual Video Streaming, na ekranu se istovremeno može prikazati više video snimaka, uključujući video na kom je u fokusu samo jedna osoba, pored glavnog video snimka na kom se nalazi grupa ljudi. Ovakva mogućnost idealna je za korisnike koji kreiraju sadržaj u kom žele da odaberu junaka svoje priče.

HONOR 70 5G pametni telefon korisnicima je dostupan po ceni od 69.990 dinara.

HONOR Magic4 Lite

Donoseći moćne i inovativne tehnologije svim globalnim korisnicima pametnih telefona, HONOR Magic4 Lite podržava tehnologiju HONOR SuperCharge od 66W, koja može da napuni uređaj za 50% za samo 15 minuta i 81% za samo 30 minuta, osiguravajući da korisnici mogu brzo da uključe svoj uređaj i uživaju u beskrajnoj zabavi ma gde se nalazili. Takođe, ovaj pametni telefon obezbeđuje izvanredno iskustvo gledanja zahvaljujući HONOR FullView ekranu od 6,81 inča – idealno za gledanje filmova, pregledavanja fotografija i igranje video igrica.

HONOR Magic4 Lite telefon dostupan je korisnicima po ceni od 29.990 dinara.