Kworld je predstavio novu generaciju TV tunera, koji će se snaći u različitim situacijama – ako recimo želite da od novog 24 inčnog monitora napravite stand-alone tv koji se može koristiti bez računara, ili da planirate da na poslovnom prenosivom računaru gledate utakmice dok svi misle da radite nešto pametno u kancelariji. Odabrali smo nekoliko novih modela koji zaslužuju našu preporuku.

Kworld PVR-TV305U

Kworld je među prvima napravio model za poslovne ljude koji žele da se u pauzi osamnaestočasovnog radnog vremena opuste uz omiljenu seriju ili neku tekmu. PVR-TV305U je veličine USB diska lako ćete ga smestiti u poslovnu torbu, a ne treba mu ni dodatno napajanje. Instalacija je jednostavna a radiće i na slabijim račinarima. Ističemo značajno unapređenu sliku u odnosu na starije modele. Cena: 2315 din

 

Kworld PVR-TV210RF

Sećate se o čemu smo maštali kao mali dok smo spajali kablove video recordera i prastarog TV-a – gledaš film na jednom kanalu dok snimaš utakmicu na drugom! Kworld se pobrinuo za ovo nudeći nam PVR-TV210RF, TV tuner sa dva prijemnika. Jedino što vam je potrebno je slobodan PCI-Express slot u računaru, nešto praznog mesta na disku i zabava može da počne. Iako ste pomislili da je komplikovan za korišćenje, sa daljinskim i fabričkim softverom bi se snašla i vaša senilna baka.
Cena: 4855 din

 

Kworld SA210

Eksterni tuneri su sve popularniji a ovaj model će podržati rezolucije od 800 x 600 pa sve do 1440 x 900. To znači da će se odlično uklopiti sa većinom LCD ekrana, čak i veće rezolucije koji nisu baš skloni promeni rezolucija. Posebna pogodnost ovog modela, koja se pokazala kao veoma korisna su ugrađeni zvučnici. Tu je i daljinski upravljač, a prikaz slike i prijem su odlični na svim rezolucijama.
Cena: 3049 din – PROMO

 

Kworld SA220

Kworld je ovaj model zamislio kao idealan za korišćenje uz Sony Play Station i Nintendo igračke konzole olakšavajući povezivanje kompleta sa monitorom. Da stvar bude još bolja, podržava rad do rezolucije 1680×1050 tačaka, pa je omogućeno povezivanje i sa monitorima najvećih dijagonala. Tu su ugrađeni zvučnici daljinski upravljač i šmekersko crno kućište koje će se uklopiti sa većinom uređaja nove generacije.
Cena: 4439 din

 

Kworld SA230

Još jedan eksterni TV tuner, koji povezuje monitor sa igračkom konzolom, dodajući funkciju TV-a je SA230. Ovaj model je još opasniji od predhodnih pošto podržava rad do rezolucija 1920×1080, što znači da garantuje sliku pune visoke definicije. Omogućena je i slika u slici, pa ćete moći da igrate omiljenu igru dok vaš ortak gleda film. Zvučnici i daljinski upravljač su deo standardne opreme. Ističemo lako povezivanje i jednostavno podešavanje. Slika je odlična, što je posledica kvalitetnog tunera.
Cena: 5885 din

 Maloprodaja: List Computers

Distributer za Srbiju: Ewe Comp

3 KOMENTARA

  1. kworld je ok, ali USB tv-kartica je golo govno, to se pregreje za 10-15 minuta, i onda samo zakuca.

    nosio sam je i na servis, kazu “pa to je prosto tako, tu nema pomoci”

    jebes TV na 15 minuta >.<

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime