Kako pobediti u društvenim igrama? Lako, uz nekoliko pravila A svi vole da pobeđuju. Evo pravila koja će vam pomoći da pobedite u nekoliko popularnih društvenih igara.

Kako pobediti u društvenim igrama?

Omiljene su vam Scrabble, Catan i još neke ali niste uvek vi taj slavni pobednik*

Sada možete uz nekoliko fora i trikova da pobedite protivnike.

Kako pobediti u Catan

Catan obožavate i uvek kada imate malo vremena okupite ekipu ili kompjuter u ruke i pokreni ovu zanimljivu i u poslednje vreme vrlo popularnu igru. Oni koji ne znaju, to je igrica u kojoj se grade i dograđuju naselja pomoću pet vrsta resursa. Sve lepo osmislite i taman kad pomislite da ste na vrhu uspeha neko vam pomuti račune. Dobri igrači savetuju da se fokusirate na jedan resurs bez koga ne može da se gradi naselje. Dakle, samo jedan resurs i pobeda je vaša.

Kako pobediti u Monopolu

Monopol je obožavana igrica koju ste uvežbavali još u srednjoj školi, pa na fakultetu i uvek vas je razveseljavala a pogotovo kad pobedite. Dakle, treba znati da je cilj igre naterati protivnika da bankrotira bez obzira da li ste ili niste bogati. Neki kažu da bi trebalo da se orijentišete na sve sa skupim poljima. To je trik koji će vas dovesti do pobede.

Kako pobediti u Scrabble

Scrabble ili Ukrštene reči sjajna igra rečima uvek je dobrodošla. Profi igrači vežbaju da upamte što veći broj reči ali to nije uvek garancija uspeha. Poenta je da koristite slova sa najviše bodova i da se igrate sa samoglasnicima. Budite mudri i promišljeni i uživajte u igri.

Da li znate da najpopularnijud društvenu igrau na svetu možete da poručite i u Srbiji u verziji na ćirilici ili latinici. Ovde saznajte detalje.