Imamo super vesti! Jedna od najpopularnijih društvenih igara na svetu poznata po imenima Skrebl, Lexico ili Ukrštene reči sada može da se kupi i u Srbiji! I to u verziji na ćirilici i latinici!

Evo šta kažu ljudi koji su napravili srpski Skrebl: "Posebno smo ponosni na činjenicu da su svi delovi ove igre napravljeni ručno u Srbiji! Zato će neki od delova biti malo drugačiji, recimo neka slova će biti baš savršena. Ali to nije greška proizvođača! Da, mogli smo da napravimo savršenu, bezličnu igru od plastike koju bi sklapale na hiljade malih radnika u nekoj dalekoj zemlji. Ali takvih stvari već ima dovoljno! Naše igre su napravile najbolje domaće zanatlije, uz puno ljubavi i posvećenosti, od drveta, papira i tkanine! Veliki deo novca od cene igre je završio upravo u njihovim rukama! I drago nam je zbog toga! Zato te male nepravilnosti posmatrajte kao divne rukotvorine i prava umetnička dela koju sada posedujete!"

Igra je poznata i kao Ukrštene reči i mogu da je igraju i deca i odrasli stvarajući reči od slova. Pored vrhunske zabave za celo društvo, vežbaćete inteligenciju, povećati fond reči i bolje upoznati naš divan jezik! Super je što su korišćeni prirodni materijali i što je sve napravljeno u Srbiji!

 

Cena igre je 2.499 dinara u verziji na ćirlici ili latinici! U kompletu se dobijaju tabla, 106 slova, nosači za slova, platnene torbice za slova i celu igru! Pogledajte još slika na Facebook stranici!

 

Ako ste ovo čekali godinama, igru možete poručiti preko Facebook strane,na mail: [email protected] ili preko telefona: 066 97 474 80


PORED UKRŠTENIH REČI OD SADA MOŽETE PORUČITI JOŠ JEDNU OD NAJPOPULARNIJIH IGARA NA SVETU – CIGLICE! KLIKNITE OVDE ZA JOŠ INFORMACIJA