lg

SrboDroid

Besplatna android aplikacija sa lokalnim sadržajima

SrboDroid je besplatna srpska Android aplikacija, koja će pomoći prosečnom korisniku Android telefona da lakše preživi još jedan dan na ovim prostorima. Momci koji su je pravili su izgleda imali dovoljno vremena u pauzama igranja igrica, pa se čini da su mislili baš na sve. U aplikaciji postoji kursna lista, automatizovano plaćanje parkinga, vremenska prognoza, spisak taxi službi, TV program, bioskopski program, najnovije vesti, dnevni horoskop i mnoge druge opcije. SrboDroid će vam čak pomoći i da pratite omiljeni forum. Tako ćete uvek moći da znate šta vaša blesava devojka piše dok vi niste tu da vodite računa o tome.

Ako vam se dopada ideja, a imate Android telefon, onda bi bilo lepo da im i pomognete da dalje razvijaju aplikaciju. To će uspeti ako osvoje nagradu na VIP Android Izazovu 2.0. Dovoljno je da u aplikaciji Android VIP glasate za aplikaciju SrboDroid i ispunili ste vaše obaveze za danas. Ajde sada na glasanje…

1 comment on “SrboDroid”

  1. Bravo za srpske programere!! 🙂 e i bilo bi super kada bi ubacili da moze da se prati srpska fudbalska i kosarkaska liga, ono tipa dnevni rezultati, tabele, taj fazon..

    ali samo napred momci, ja sam upravo GLASAO za vas!!
    Nidza

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *