LEEF vam pomaže da nikada ne ostanete bez dovoljno memorije

Uređaji za koje niste ni znali da postoje ali ste znali da vam trebaju

Nedostaje vam memorije na telefonu ili tabletu? Imamo rešenje. Leef!

Leef dodaci predstavljaju kvalitetan i inovativan način da proširite memoriju na vašem pametnom telefonu ili tabletu, bez upotrebe kablova, wi-fi konekcije i dodatnih napajanja. Proizvodi kalifornijske kompanije namenjeni su iOS i Android korisnicima.

LEEF vam pomaže da nikada ne ostanete bez dovoljno memorije

Leef Access je čitač microSD kartica kvalitetne izrade i izuzetno malih dimenzija za Android korisnike, koji nemaju mogućnost proširenja memorije na svojim telefonima/ tabletima.

Idealan je za modele kao što su LG G2, Samsung Galaxy S6, Note5…

Leef Access uprkos svojim minijaturnim dimenzijama, daje vam praktično neograničenu moć da zabeležite i delite snimke i druge fajlove sa microSD kartice na vaše Android telefone, fablete i tablete. Potreban tehnički uslov je da vaš pametni uređaj ima minimum Android Jelly Bean 4.1 i omogućen USB OTG. Za lakšu manipulaciju fajlovima, korisno je imati instaliran neki file manager.

Ovaj minijaturni čitač s jedne strane ima microUSB priključak, a sa druge slot za microSD karticu. Kao bonus, Leef Access ima i dodatni slot za još jednu rezervnu microSD karticu (skladište).

Poznato je da Apple tradicionalno svoje iPhone/iPad uređaje ne oprema slotom za microSD kartice. Do nedavno je to bio problem, uglavnom za vlasnike verzija od 16GB koji nisu imali rešenje za proširenje memorije.

Leef ima dva proizvoda za iOS korisnike.

LEEF vam pomaže da nikada ne ostanete bez dovoljno memorije

Leef iBridge je izuzetno uspešno mobilno USB rešenje za proširenje memorije iPhone, iPod, iPad uređaja. Ovaj memorijski dodatak ima pažljivo osmišljen ergonomski dizajn koji sigurno „obavija“ iOS uređaj bez obzira na debljinu, čak i kada je u futroli. Ugrađena memorija u više varijanti kapaciteta,  odmah je spremna za upotrebu. Koristi se Leef aplikacija. S jedne strane je USB, a s druge Lightning priključak, što omogućava lako prebacivanje sadržaja (snimaka, video fajlova, dokumenata…) između uređaja. Kvalitet izrade i materijala ovog dodatka je vrhunski.

LEEF vam pomaže da nikada ne ostanete bez dovoljno memorije

Leef iAccess iOS microSD čitač kartica je novo memorijsko rešenje koje je po svojoj prirodi proširivo, što znači da nikada nećete biti ograničeni prostorom za snimke koje želite da pregledate ili uređujete na vašem iPhone ili iPad uređaju. I ovaj memorijski dodatak se elegantno „obavija“ oko iOS uređaja i stoji sigurno priključen, bez obzira na debljinu uređaja. Funkcioniše sa Leef App. Kvalitetna “Apple” bela plastika, lak pristup microSD slotu i ergonomski dizajn, pružaju veliko zadovoljstvo u korišćenju, kao i osećaj sigurnosti. iAccess je namenjen onima koji korišćenjem microSD kartica žele da prošire kapacitet iOS memorije, Android korisnicima koji fajlove žele da prebace na iOS, kao i korisnicima sportskih akcionih kamera (GoPro itd.) koji žele da brzo i lako pregledaju i dele svoje snimke. Mogu se koristiti microSD kartice od 8 -128GB.

Leef stigli su na naše tržište posredstvom uvoznika Digital Brain Accessories doo i online shop-a www.pametniuredjaji.rs

Leef proizvodi za Apple korisnike mogu se kupiti i u prodajnim objektima iStyle (Delta City i Ušće).

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *