20 najboljih pametnih telefona 2018 godine

Prvi nije ni Apple ni Samsung

Ako vas zanima koji su to najbolji pametni telefoni za 2018 godinu evo par ideja.

Business Insider objavio je listu trenutno najboljih pametnih telefona. Možda bi oko tačnog rasoreda moglo i da se diskutuje ali ovo je svakako dobar je podsetnik na stvarno kvalitetne modele. Dakle, sa onima koji su na listi definitivno nećete pogrešiti.

Ako vas zanima i lista telefona sa najboljim kamerama za 2018 godinu, ovde imate tekst o tome.

20. BlackBerry KeyOne
19. Motorola Moto Z2 Force
18. Moto G6
17. iPhone 6S/6S Plus/
16. Essential Phone
15. Apple iPhone 7 Plus
14. Galaxy S8 i S8 Plus
13. Razer Phone
12. Huawei Mate 10
11. Samsung Galaxy Note
10. HTC U12+

HTC je ovim modelom deneo sjajne boje koje se menjaju u zavisnosti od svetla, što je definitivno drugačije rešenje od svega do sada na temu kućišta. Kao i drugi HTC modeli i ovaj donosi vrhunske karakterike.

9. LG G7

Ljubitelji muzike bi trebalo da ga imaju u vidu. Naravno radi se o premium modelu koji ima vrlo kvalitetnu amplifikaciju signala što doprinosi kvalitetu zvuka.

8. Google Pixel 2

Ima najčistiji Android od svih modela. Dakle radiće savršeno. Dodajte tome i sjajnu kameru, performanse i bateriju. Takođe je i vodootporan.

7. Apple iPhone 8

Ako već imate iPhone 7 ili 7 Plus i zadovoljni ste, ne postoji ni jedan jedini razlog da kupujete osmicu.  Pošto je sve oprilike isto. Inače radi se o kvalitetnom telefonu sa dobrom kamerom.

6. Samsung Galaxy S9

Ovo je odličan uređaj i ako tražite vrhunski telefon sa Androidom.

5. Google Pixel 2 XL

Definitivno je jedan od najboljih uređaja na tržištu. Uzmite sve ono što je dobro na običnom Pixelu, povećajte ga i dodajte malo bolji dizajn i eto ga.

4. Apple iPhone X

Njegov dizajn je definitivno bio prekretnica. Ipak, previše je skup a ne donosi ništa revolucionarno.

3. Apple iPhone 8 Plus

Od svih uređaja koje je Apple prošle godine izbacio, iPhone 8 Plus je ubedljivo najbolji izbor. Doduše ne donosi ništa spektakularno novo u odnosu na 7 Plus. Ipak kamera mu je sjajna a cena mu ej za razliku od desetke, daleko prihvatljivija.

2. Samsung Galaxy S9 Plus

Sve što važi za iPhoneu 8 Plus važo u za S9 plus i na to dodajte još bolju kameru. Sve ono što tražite od pametnog telefona, pronaći ćete u S9 Plus. Ovde nema greške

1. OnePlus 6

Ovaj model po prihvatljivoj ceni donosi zaista puno toga. Ništa ne radi najbolje, ali sve u paketu pruža premium iskustvo za vrlo malo novca.

Takođe ima bolje performanse od svih ostalih Androida, odličan dizajn, kamera vas neće razočarati, ima i najbrže punjenje.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *