Lexmark za ozbiljan posao

Lexmark Pro 205

Lexmark je pored kućnih i malih office inkjet mašina poznat i po veoma dobrim profesionalnim uređajima. Ovi modeli su napravljeni kako bi se izborili sa velikim količinama dokumenata koji operišu u poslovnom okruženju. Zbog toga su u stanju da odštampaju veliki broj stranica za relativno kratko vreme.

Takav je i model oznake Pro 205 koji i u dizajnerskom smislu podseća na S405 rešenje namenjeno kućnim korisnicima i malim kancelarijama.

Medutim, ovaj multifunkcijski uređaj je bogato opremljen. On poseduje nešto veću kontrolnu tablu sa funkcionalnijim ekranom, preko koga čak možete upravljati svim funkcijama jedinice.

Uređaj objedinjuje četiri funkcije, što znači da ćete bez muke moći da štampate, kopirate, skenirate dokumente, kao i da primate i šaljete faxove. Uz sve ovo, tu je i mogućnost bežičnog povezivanja WiFi standardom, što dodatno unapređuje funkcionalnost.

Pro 205 donosi veoma dobar kvalitet štampe, kao i rezultate skeniranja. Kao i većina Lexmarkovih uređaja nove generacije i Pro 205 može da koristi 100XL kartridže (dobijaju se u paketu), čime se dobija do 3x više otisaka od standardnih rešenja.

www.dl.rs
 

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *