Nike maska za lice se zove Strike Snood. I može se reći da izgleda drugačije od svih drugih. Neki je zovu i Bane maska, pošto podseća na kostim glavnog negativca iz filma Batman.

Iako, nije napravljena za pandemiju i zaštitu protiv korona virusa, moćiće da posluži i za preventivu. Pogotovo tokom hladnih meseci i zime 2020 – 2021 koja se približava. A doktori očekuju da će upravo u tom periodu aktivnost virusa biti velika.

Trebalo bi da znate da Nike maska za lice nije napravljena od medicinskih materijala što znači da će hirurške i pogotovo N95 maske pružati bolju zaštitu. Ipak, ako nosite platnene maske, Nike rešenje verovatno jeste bolje.

Under Armour maske za lice

Ono što je izdvaja je i činjenica da prekriva i vrat i veoma dobro naleže na licu, što recimo nije slučaj sa običnim hiruškim maskama ili onim šivenim od platna. Tako da će vas i štititi od hladnoće.

Popularna je među sportistima i naravno napravljena od Dri-FIT materijala koji se brzo suši, odnosno odvodi znoj od kože.

Cena je oko 30 evra, ali je problem sa velikom potražnjom pa Nike navodi da su moguće i nestašice u određenim zemljama.

Ono što vas sve zanima (verovatno) jeste i činjenica da se Nike logo, popularni swoosh vidi preko cele strane poprilično upadljivo tako da će svi znati za vašu ljubav i posvećeost brendu. Maska, koja zapravo podseća na skijašku balaklavu, ima i lastiš uz pomoć koga možete da je zategnete kako bi još bolje nalegla na lice što jeste vrlo važno.

Sa druge strane, zbog toplote koju pruža, verovatno i nije najbolje rešenje za dugotrajno nošenje u zatvorenom prostoru ili preko leta. Dakle, razmislite da li vam odgovara ili ne, odnosno u kojim situacijama biste je nosili. ps. nije baš za školu dobra ideja.

Pogledajte i Adidas masku za lice

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime