Nike Air Max 90 papuče su stigle. Legendarni model patika je sada pretvoren u ni manje ni više nego kućne – papuče. I verujemo da ima ljudi koji toliko vole svoje patike da prosto ne mogu da zamisle da hodaju u bilo čemu drugom umesto Air Max. E pa njihovo čekanje je završeno.Prepoznatljivi izgled je potpuno zadržan, a tu pre svega mislimo na vazdšni đon. Tu je i Air prozor. Nike Air Max papuče dolaze u tri boje, a cena im je 75 dolara.

Nekako baš možemo da zamislimo ekipu koja čim otvori oči prvo poželi da navuče svoje gilje. A onda uzmu telefon pa provere šta to ima na Instagramu i da li neko drugi ima bolje patike od njih. Sada će to moći da rade u punom konforu papuča. I mama ih neće grditi što se po kući šetaju u obući za napolje. Niste valjda mislili da žive sami?

A kada smo kod društvenih mreža i interneta, odnosno veze patika i digitalnog svega imamo zanimljivu vest. Nike planira da spoji digitalne kriptovalute i svoje patike u suludom projektu po imenu Cryptokicks. Kako ćete moći da umnožavate vaše digitalne patike i pravite bebe patika pročitajte o čemu se radi na linku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime