Nike ACG Moc 3.0 patike papuče su se prvi put pojavile u 1994. godine kada ih je sportska kuća predstavila kao revolucionarnu obuću za unutra (ili napolju ako ste skloni eksperimentima). A sada stiže nova verzija za novo vreme.

Ako toliko volite vaše patike da ih ne biste skidali ni kod kuće Nike ACG Moc 3.0 su za vas. Ili ako želite udobnost papuča koje možete ponekada da nosite i napolju zašto da ne. Uostalom UGG čizme su nastale kao topla obuća za zimske dane u hladnim kućama ako niste znali. Pa su ih ljudi toliko obožavali da su odlučili da je sasvim ok da ih nose i napolju.

Nike papuče patike su super lako navlače, a tople su i veoma udobne. Podrazumeva se da su i lagane a urađene su od Solarsoft materijala. A kako je u pitanju ACG serija sigurni smo da će Moc model biti potpuno neuništiv i da će verovatno ove patike naslediti vaši unuci recimo.

Nike ACG Moc 3.0 stižu u kaki ili crnoj boji a zbog asimetričnog izgleda verujemo da će biti omiljeni detalj zaluđenika za modu i patike. Tako da ih očekujte i na ulicama ili naravno Instagramu.

Nike logo je diskretan ali ipak vidljiv a ACG znak se nalazi na jeziku.

Cena je oko 90 dolara i nešto nam se čini da će biti hit za proleće 2020.

Pogledajte i – Kako očistiti patike?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime