Li-Ning patike su iz sezone u sezonu sve bolje i bolje. A sada stiže kolekcija za proleće, leto 2021. I kako samo izgledaju.

Novi modeli patika za 2021 godinu su predstavljeni u Pariskoj nedelji mode, tačnije u snimku vitrualne revije koji je objavljen ove nedelje.

Li-Ning patike za proleće, leto 2021

Kolekcija je blesava, drugačija, divlja neko bi rekao. Ali baš to i očekujemo od kineske kompanije koja se međunarodnom tržištu predstavila 2017. godine. I od tada polako ali sigurno grade izuzetnu reputaciju i to pre svega kod mlađih kupaca koji traže sportsku streetwear obuću i patike koja izgleda drugačij, modernije, agresivnije.

Li-Ning patike su inspirisane trčanjem, basketom i drugim sportovima ali naravno da skoro svi modeli mogu da se nose i kao lifestyle obuća za svaki dan.

Glavni model i ovog puta je Shadow CRC, koja je nastala u saradnji sa danskim Soullandom. Sada je predstavljen i model Ace 2, odnosno nova verzija patike kojom je Li-Ning debitovao na stranim tržištima – Furious Rider ACE. Mix Ace je modularna patika koja predstavlja nešto između sandala i patika.

Što se tiče lifestyle modela glavni adut je blesava Xuan Kong patitka čiji đon okružuje petu i izgleda sjajno. Wu Xing II Qian & Kun modeli su napravljeni za basket. Pogledajte i video revije.

Li-Ning je inače u Kini veoma poznata i cenjena sportska marka. Osnovana je još 1989 godine a napravio je kineski olimpijski reprezentativac Li Ning. Da, čovek je nazvao firmu po sebi. Šta ga briga.

Poznati su po opremi za sportove u kojima je Kina uspešna poput badminona, a u poslenje vreme pokušavaju i to sa sve više uspeha da se probiju i na svetsko tržište i to pre svega super modernim i atraktivnih modelima patika.

Danas podržavaju brojne sportske događaje, poput Olimpijade u Pekingu 2008 godine, gde su nacionalni timovi bili obučeni u Li-Ning opremu, kao i razne sportiste iz brojnih oblasti. Jedan od najpoznatijih je definitivno bio Shaquille O’Neal koji je 2006 godine potpisao četvorogdišnji ugovor.

Od 2010 godine Li-Ning ima predstavništvo u SAD a promenili su i identitet brnda kao i logo i slogan koji sada glasi – Neka se promena dogodi!

U Srbiji Li-Ning patika još uvek nema u zvaničnoj prodaji koliko mi znamo.

Kako očistiti patike?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime