Kupaći kostimi za leto 2021! Pa da, vreme je da mislimo o kupaćim, i plivanju, i odmoru, jer će ova korona verovatno već proći do tada.

Kupaći kostimi za leto 2021

Sezonu proleće, leto 2021 će obeležiti kostimi sa dubljim strukom. To mogu biti crni mali kostimići, klasici poput crne male haljinice. Ovakvi su uvek u modi i svima dobro stoje.

Kostimi sa dubljim strukom iduće godine će biti u cvetnim dezenima, jednobojni, sa bretelicama ili bez njih. Sa volančićima ili bez njih. Vezivaće se gornji deo oko vrata ili neće biti traka. Biće to dvodelni, ženstveni kostimi u kojima ćete se osećati opušteno i lepo i koji zapravo svima stoje taman.

Ali ni to nije sve.

kupaci-kostimi-leto-2021
kupaci-kostimi-leto-2021

Jednodelni kostimi za leto 2021 godinu stvarno su se pojavili u svim mogućim kombinacijama. Duboko usečeni iznad butina ili čak četvrtasti. I ove godine će biti šik animal print, koji se vratio i nikako da izađe iz mode evo već skoro 20 godina. Modni detalji su raznovrsni, od sofisticirane ruže na jednom ramenu, do kaiša u obliku volana iznad struka.

Sportski kupaći su uvek aktuelni za ponosne ljubitelje plivanja bez obzira da li se pliva u moru, okeanu, reci ili bazenu. U njima ćete moći da ronite, da vežbate skakanje ili uživate na dasci boreći se sa talasima. Sa njima nećete pogrešiti i dobra stvar je što će uvek biti u modi. A uz to su obično i kvalitetniji od modnih modela pa će vam trajati godinama.

I koji god da izaberete vodite računa da pristaje uz vašu ličnost i stil. Nije važno ako se drugima ne dopada kupaći, važni ste vi i vaš osobeni stil. Nadamo se da ćemo iduće godine uživati u plivanju.

Pogledajte i –Naočare za sunce 2021