Naočare za sunce za proleće leto 2021 – trendi naočare za sunce za iduću godinu su već stigle i evo koje će biti glavni hit.

U 2021 godini ponuda će biti veoma zanimljiva i raznovrsna, ali neki trendovi mogu da se prepoznaju.

Naočare za sunce za proleće leto 2021

Vogue” predlaže avijatičarske naočare koje se pojavljuju u različitim varijantama.

Ističe se da je inspiracija za ulazak avijatičarskih naočara u svet mode zaslužan američki pilot John Macready. Tako su glumice, manekenke, pisci, slikari i oni koji drže do modnih trendova počeli da nose avijatičarske naočare. A onda su ih zavoleli svi.

Zaista one dobro stoje svima. Sofisticirani metalni okviri raznih boja i stakla takođe raznih boja bilo da su kockaste ili jajolike mogu da se upari sa svim odevnim kombinacijama.

Zato ih morate imati idućeg proleća.

Naočare za sunce za proleće leto 2021 – Predimenzionirani ramovi

Iduće godine nosiće se i velike, velike naočare na koje smo navikli i ove godine. Ali njih zaista ne mogu da koriste oni koji imaju sitno lice jer ih tada naočare sasvim poklope.

Ali ne treba brinuti. U svetu mode svako može da pronađe ono što mu odgovara.

Mačkaste naočare za sunce – 2021

Trendi naočare za iduće proleće su i mačkaste, onakve kakve su nosile filmske dive pedesetih godina. Ove naočare su božanstvene, nekako deluju prefinjeno i posebno.

Okrugle, retro naočare, neki ih zovu i “Lenonke” idu uz opuštenu garderobu. Okvir može biti metalni ili plastični a stakla i ramovi su u raznim bojama, ima i drečavih boja koje nose oni najhrabriji.

Kockaste naočare sa sunce, crnog rama nekada su nosili i muškarci i žene. Deluju ozbiljno i robusno.

Naočare u obliku suze nosile su se i ove godine a kreatori ih preporučuju i za proleće, leto 2021. One dobro stoje svim oblicima lica a ono što ih razlikuje je boja. Crvene, pink, zelene ali najčešće crne su omiljlene jer su tako cool.

Plastične naočare u bojama bile su omiljene osamdesetih godina. Ali vratiše se u punom sjaju. I ko ih sve nije nosio u poslednje dve godine. Uparivale su se sa bojom haljina i majica ili raspoloženjem. Ovi providni, obojeni okviri okrugli, kockasti, mačkasti moraju se naći i u proleća 2021. godine u vašoj garderobi.

Bele sunčane naočare su deo svake prolećne modne revije. Louis Vuitton, Moncler i drugi brendovi obavezno ih imaju u kolekcijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kaws

Cirkoni, perlice na velikim ramovima su i iduće godine trend. Nosiće ih oni koji vole da budu upadljivi i drugačiji. Uostalom, ovakve naočare i ne može da nosi svako. Treba ih uklopiti a možda i ne, sa garderobom i pokazati svoju ličnost svetu i šta vas briga ako se ne nekome ne dopadaju.

U modi će biti i male, minimalističke naočare animal printa ili jarkih boja. Ali bilo koju boju da izaberete, žutu, zelenu, pink, narandžastu bićete moderni i zadovoljni.

naocare-za-sunce-2021
naocare-za-sunce-2021

Dizajnerske sunčane naočare sa ogledalom i ove godine su nosili svi koji su mogli da ih plate. Sunce se od njih odbija pa vas često zaseni njihova svetlost. Ove godine su pogotovo bile moderne plave a biće i naredne

Ako sami ne možete da procenite kakve vam naočare najviše odgovaraju zbog oblika lice da vidimo šta o tome kažu stručnjaci.

Za lica u obliku srca najpogodnije su avijatičarske, bele sunčane u obliku srca, velike mačkaste.

Najbolje naočare za četvrtasta lica su minijaturne mačkaste naočare, prevelike koje pokrivaju dobar deo lica, one sa ogledalom, zaobljene suzaste naočare crnog okvira.

Oni koji imaju ovalna lica neka kupuju zaobljene sunčane naočare, one geometrijskog oblika, prevelike zaobljlene.

Više o trendovima za 2021 godinu pogledajte u našoj rubrici STIL.