Koje su najbolje patike? Ili recmo najjače patike? One bi mogle da vas iznenade. I mislimo na način izrade, konstrukciju i materijale. A da biste to otkrili potrebno je da ih presečete na pola.

E pa Weston Kay  je tip koji drži Youtube kanal Rose Anvil i radi upravo to – seče patike i analizira kako su napravljene.

Trebalo bi da znate da nije u pitanju običan amater sa oštrim skalperom, već profesionalac koji radi sa obućom i posebno kožom. Dakle, itekako zna da prepozna kvalitetne patike.

Koje su najbolje patike?

Nike Air Force 1 patike

Jedan od najpopularnijih modela patika svih vremena je definitivno Nike Air Force 1 patike. Na snimku možete tačno da vidite kako izgledaju iznutra, odnosno presečene na nula.

Đon je tipičan gumeni vazdušni i to pod pritiskom, ali je i nešto deblji odnosu Air Jordans 1recimo. Uložaj nije zalepljen pa može da se ukloni. Unutrašnjost je postavljena platnom a cela gornja površina je od kvalitetne kože. Jedini deo koji nije od prave kože je – jezik. Ostatak zaključaka pogledajte u video snimku.

Adidas Stan Smiths patike

U pitanju je još jedan legendarni model patika, ovog puta iz Adidasa. Dizajn je minimalistički a takva je i konstrukcija, jednostavna ali kvalitetna. Jezik nije od prave kože. Đon je dosta tanak i ne previše čvrst, pa će možda vremenom postati nešto neudobniji. Ima tu još zanimljvosti ali pogledajte video.

Vans Vault vs Regular Vans

Chuck 70 vs Basic Chuck Taylors

Najbolje bele patike

Pogledajte i:

Koje su najudobnije patike

Kako očistiti patike

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime