Nova godina 2018 samo što nije. A to znači da je vreme da se spremate za doček. A doček znači – svečane haljine! Evo šta najpoznatije i najpopularnije modne kuće nude za novogodišnje praznike i doček 2018 u okviru svojih novogodišnjih kolekcija.

Liu Jo – Haljine za Novu godinu 2018

haljine-nova-godina-2018

Romantični italijanski brend Liu Jo i ove godine u kampanji za jesen – zimu 2017 / 2018 sarađuje sa Jelenom Rozgom. Glamuroznost, intrigantnost i raznolikost samo su neki od elemenata koji krase kolekciju, a tu su naravno i haljine koje će biti sjajan izbor za doček Nove godine 2018.

Pogledajte još iz kolekcije Liu Jo.

OVS Oviesse – Haljine za Novu godinu 2018

haljine-nova-godina-2018

OVS Oviesse se dobro spremio za ovu zimsku sezonu. Što se tiče svečanih haljina, pliš i čipka su hit. Stvari aktuelne kolekcije su svečane ali i dovoljno univerzalne da će moći da se nose i u drugim večernjim prilikama a ne samo za doček Nove Godine 2018.

Ovde imate kolekciju za zimu 2018.

Lindex – Haljine za Novu godinu 2018

haljine-nova-godina-2018

Lindex je sjajan izbor za posebne prilike. Nova kolekcija je klasična, prefinjena ali i diskretno seksi, baš za devojke koje imaju samopouzdanja i znaju da dobro izgledaju čak i kada se ne razgolite. Tu su naravno i haljine koje biste mogli da kupite za doček 2018.

Ovde imate aktuelnu 2017 / 2018 kolekciju.

Mango – Haljine za Novu godinu 2018

Novogodišnju euforiju španski brend MANGO je već najavio u novembru i to kampanjom pod nazivom “PRE PONOĆI”. Tu su atraktivni komadi koji će vas učiniti posebnim pre nego što otkucaju poslednji sekundi 2017. godine.

Izdvajamo haljine koje ističu žensku siluetu a glavni protagonisti su šljokice i pliš.

Ovde imate slike kolekcije za zimu 2017 / 2018.

Guess Jeans – Haljine Nova godina 2018

haljine-nova-godina-2018

GUESS JEANS u novogodišnjoj kampanji 2018 predstavlja party haljine koje ističu obline i ženstvenost. Urađene su od velura, pliša, dosta čipke, uz obilje floralnog printa.

Ovde imate slike kolekcije koja je već u prodavnicama.

Stradivarius – Haljine za Novu godinu 2018

haljine-nova-godina-2018

Stradivarius je ostao veran sebi i svom stilu. Po zaista pristojnim cenama možete da dobijete puno toga, a tu su naravno haljine i drugi outfiti za doček i Novu godinu 2018. Sve je super aktuelno pa ćete sigurno biti u prvom planu gde god da se pojavite.

Ovde imate kolekciju koja je već u prodavnicama.

Calliope – Haljine Nova godina 2018

haljine-nova-godina-2018

Calliope nudi zanimljive ideje u okviru kolekcije za jesen zimu 2018. Tu su krpice tamnijih boja idealne za izlaske, a po skromnim cenama možete da pronađete puno toga i za novogodišnju noć 2018. Ipak najbolje da skoknete do prodavnice i bacite pogled.

Ovde imate slike kolekcije 2017 / 2018.

Springfield – Haljine za Novu godinu 2018

haljine-nova-godina-2018

Springfield je predstavio kolekciju u prepoznatljivom stilu pa su tu klasični ali atraktivni modeli za mlade dame. Naravno, za Novu godinu je dozvoljeno i da nosite džempere ako bude hladno a vi ste recimo na dočeku na planini. A SPF je specijalista upravo za takve stvari. Ipak, tu je i standardno dobra ponuda zimskih haljina.

Ovde imate deo kolekcije.

C&A – Haljine za Novu godinu 2018

haljine-nova-godina-2018

U C&A ćete moći da se baš skroz obučete za Novu godinu 2018. Nove kolekcije podrazumevaju sve od seksi veša pa do šljaštećih bluza i haljina. Šljokice i čipka su hit a tu je više kolekcije koje bi mogle da vam budu zanimljive za prazničnu atmosferu. Ipak, seksi uske haljine su posebno zanimljive za doček Nove 2018 godine.

Lidl – Haljine za Novu godinu 2018

https://youtu.be/JUbrM6HIk70

Lidl i Heidi Klum predstavljaju novu kolekciju i to taman za praznike i Novu godinu 2018.

To je druga po redu kolekcija #LETSCELEBRATE i biće u prodavnicama 4. decembra.

Ograničena kolekcija za sve modne obožavateljke ističe elegatne i šik haljine idealne za svečani doček. Sve će biti naravno vrlo povoljno. Lidl inače tokom 2018 godine stiže u Srbiju pa se spremamo za ozbiljne kupovine, bar za sledeću Novu godinu…

Zara – Haljine za Novu godinu 2018

haljine-nova-godina-2018

Crni providni materijali, veliki dekoltei, seksi čarape i kratke haljine. Sve to stiže u okviru Zara praznične kolekcije. Seksi praznični izgled je definitivno u prvom planu a crne haljine su naravno najvažniji adut.

Ovde imate celu kolekciju za praznike 2018.

H&M – Haljine za Novu godinu 2018

haljine-nova-godina-2018

H&M nedavno je predstavoo prazničku kolekciju a crna i jarko crvena su top boje. Haljine su maaalko drugačije od svečanih i jednostavnih modela, ali su definitivno magične. Baš takav je i slogan kampanje – Magični praznici.

Ovde imate celu kolekciju za Novu godinu 2018.

Bershka – Haljine za Novu godinu 2018

haljine-nova-godina-2018

I španska Bershka zna da praznici uskoro dolaze. A to znači da već predstavljaju i novogodišnju 2018 kolekciju u okviru koje su naravno haljine glavni adut.

Tu su i topići, seksi suknjice i kombinezoni. Skoro sve je u tamnim nijansama, a sve izgleda skuplje nego što zapravo košta.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime