Springfield predstavlja nove kolekcije koja stižu za sezonu Jesen 2017 / zima 2018. A ako je Springfield po nečemu poznat onda su to zimske kolekcije – topli džemperi, jakne i dobre košulje.

Upravo takve su i nove stvari koje su već u prodavnicama i koje su podeljene u nekoliko kolekcija. Tu su naravno tople krpice za posao i za opuštene prilike, od džempera, košulja, bluza i pantalona. Naravno, jakne su neizostavni deo svake Springfield kolekcije. Dolaze u više verzija, od klasičnih parki koje su i ove zime hit, pa do toplih puffer jakni i naravno kaputa.

Naravno džemperi su obično od vune ili pamuka, a SPF je jedna od retkih modnih kuća koja se i dalje može pohvatili kvalitetnim materijalima.

Kako je dizajn poprilično klasičan, ali ipak u skaldu sa trendovima, budite sigurni da će vam sve potrajati bar nekoliko sezona.

Cene su u skladu sa Springfield reputacijom, dakle u srednjoj nižoj klasi i tu nema iznenađenja ni za sezonu 2017 / 2018. Uskoro stiže hladno vreme pa požurite do neke od Springfield prodavnica u Srbiji…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime