DeFacto 2020 kolekcije su stigle i u Srbiju. Tu su pre svega zimske stvari za muškarce, devojke, žene i decu. Turska modna kuća donosi klasičan ali aktuealan stil kao i pregršt izbora za outdoor aktivnosti, kućni program ali i svečane prilike. Odličan odnos cene i kvaliteta je ono što izdvaja ove kolekcije za sezonu 2020.

DeFacto 2020 zima- Ženske kolekcije

Što se tiče outdoor stvari za sezonu DeFacto 2020 tus u super aktuelne čupave sherpa jakne i fleece modeli. Ne samo što izgledaju veoma atraktivno već su mekani i super topli. A kako se prave od izdržljivog polarteca i sličnih materijala biće bukvalno neuništivi a uz to nikada neće izaći iz modela. Imate ih u više varijanti, dužina, boja i finalne obrade.

Pored toga, u ponudi su i klasični kaputi i jakne za svaki dan. Takve su i parke u više dužina i boja. Naravno zelena i teget su obavezne u verziji sa postavom od veštačkog krzna. I crna izgleda sjajno. Parke su već nekoliko godina vrlo aktuelne a tako će ostati i nekoliko sezona pa ne morate da se brinete da li će biti za kul nošenje i sledeće godine. Da, hoće!

Puffer jakne u tankoj ili debeloj varijanti su i dalje vrlo poželjne pa ih ima i u novim kolekcijama za sezonu 2020.

defacto
defacto

Ženske bluze, košulje i dopli džemperi su obavezni deo DeFacto kolekcija pa je tako i ovog puta. Naravno tu su i duksevi, trenerke i kučni program, spavaćice recimo ili tople papuče i dobra ponuda ženskog veša.

Po pitanju jeansa, farmerke su urađene u nekoliko stilova. Ističemo vintage modele, od retro neizbleđenog denima, a tu su i nešto klasičnije uske farmerke koje su danas mainstream.

Tu je i obuća, recimo čizme u stilu martinki ili ugsica po znatno nižoj ceni sasvim jasno.

Za svečanije prilike tu su haljine i suknje, kao i pantalone od štofa. Cene ženskih kolekcija su veoma povoljne a izbor je odličan za sve prilike.

DeFacto 2020 – Muške kolekcije

Za muškarce DeFacto je spremio puno toga u okviru kolekcija za sezonu zima 2020. Tu su jakne u brojnim varijantama. Od klasičnih jakni sa džepovima za svaki dan pa do neizostavnih puffer jakni koje su postale super popularne recimo poslednje zime.

Trenerke i duksevi su klasični i veoma dobro izgledaju i to po vrlo povoljnoj ceni.

Od zimskih stvari izdvajamo i džempere kao i deblje košulje od flanela ili teksasa. Izgleda da se rolke polako ali sigurno vraćaju u fokus pa je i njihova ponuda dobra.

Muške kolekcije su neizostavne bez farmerki a izbor različitih modela je dosta dobar.

Sakoi, kaputi i košuje, kao i pantalone u dosta različitih krojeva i dizajna je tu za svečane i poslovne prilike.

Veš, majice, čarape i papuče i pidžame su takođe u ponudi. Sve upotpunjuju toaletne vode, rančevi i torbe za svakodnevno korišćenje. U DeFacto možete da pronađete i dobar izbor obuće za muškarce.

DeFacto 2020 – Dečije kolekcije

https://www.instagram.com/p/B6YB5DLJHBY/

DeFacto kolekcije za decu podrazumevaju široku ponudu za sve od beba pa do starijih mališana.

Tu su najpopularnije i najpraktičnije stvari: trenerke i duksevi za dečake i devojčice, kao i zimske jakne, kape i obuća. Za bebe su tu topli bodići i majičice,

Džeperi i haljine će oduševiti devojčice. Čarapice i veš su takođe deo kolekcija za sezonu 2020.

Aktuelna je i Frozen kolekcija sa motivima iz Zaleđenog kraljevstva.

DeFacto Srbija

DeFacto Srbija prodavnice se nalaze na nekoliko zgodnih lokacija. Ono što ponudu turske modne kuće izdvaja su cene, koje su više nego povoljne kao i veoma širok izbor ponude garderobe koja je po pravilu dobrog kvaliteta.

Više aktuelnih kolekcija pogledajte u našoj rubrici stil. A ovde imate i LC Waikiki 2020 zimsku kolekciju.

defacto-2020
defacto-2020
defacto-zima-2020
defacto-zima-2020

defacto-zima-2020

defacto-zima-2020

defacto-2020

defacto-2020-srbija

foto: defacto

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime