LC Waikiki zima 2020 kolekcija je uveliko u prodavnicama popularne turske modne kuće u Srbiji.

Kao što i očekujete tu su kolekcije za devojke i dame, muškarce i naravno bebe i decu.

LC Waikiki slogan kaže da bi svako trebalo da bude dobro obučen, pa u skladu sa tim nudi solidan kvalitet i dizajn po više nego povoljnim cenama.

Tako ćete i ove sezone 2020 možda i po najpovoljnijim cenama u Srbiji dobiti lepe stvari koje ćete moći da nosite nekoliko sezona, bez straha da će se raspasti ili da će izaći iz mode. LC Waikiki je odabrao svoj provereni metod – kolekcije su trendi ali bez ikakvih modnih ispada. Tako ćete moći da sve nosite i nekoliko godina a i manja šansa je šansa da ćete pogrešiti i kupiti nešto što neće izgledati baš sjajno već za par meseci.

LC Waikiki 2020 Deca

LC Waikiki 2020 dečije zimske kolekcije su izvesno među najpopularnijima i najzgodnijima. Uostalom samo pogledajte ljude po ulicama i videćete neverovatnu količinu plavih kesa sa prepoznatljivim plavim logotipom.

To je naravno dobra vest pre svega za roditelje u Srbiji koji više ne moraju da troše pravo bogatstvo na skupocene stvari koje će njihova dečica nositi par meseci. A baš je tako bilo dok LC Waikiki nije otvorio svoje prodavnice.

U svima imate kompletnu ponudu kolekcija za bebe, pa su tu majičice, bodiji ali zimske stvari, jakne, kape, šalevi. Slično je i za stariju decu pa ćete moći da kupite sve od helanki već od oko 600 dinara pa do dukseva ili jakni za par hiljada dinara.

Izbor dečijih trenerki je uvek odličan, uz dobre materijale u kojima dominira pamuk.

Deca će se obradovati i odećom sa motivima iz poznatih filmova, pa izdvajamo Star Wars kolekciju.

LC Waikiki zima 2020 žene

Zimske kolekcije u LC Waikiki su više nego dovoljne da se obučete od glave do pete. Kao i obično tu je dobra ponuda džinsa, pre svega su u ponudi tamniji modeli farmerki, što je standardno zimski trend. One su obično sa elastinom koje izgledaju kao mnogo skuplji modeli.

Dublji krojevi džinska su trend koji je već neko vreme aktuelan. Vintage denim, odnosno “mum jeans” (mamine farmerke ) podsećaju na osamdesete ili devedeste pa možete i njih da kupite što je potpuni hit i ove zime 2020. Tu su i teksas sa ili bez aplikacija i detalja.

Haljine i suknje su standardno deo ponude a ove zime je isto tako. Tu su lepršavi cvetni modeli, ali i one deblje haljine od štofa i debljih materijala za hladno vreme. Podrazumeva se da su u ponudi i svečani modeli koje ćete moći da nosite na raznim slavama ili recimo dočeku Nove godine 2020.

LC Waikiki ne bi bio to što jeste bez udobnih trenerki, dukseva, ali i veša, majica i spavaćica.

Za zimu 2020 ne zaboravite ni dobar izbor jakni, mantila i kaputa koji se mogu kupiti po povoljnim cenama.

Za sve devojke koje odbrojavaju dane, dobra je ponudai trudničkih modela koji će mamama olakšati oblačenje dok stomak raste.

LC Waikiki 2020 Muškarci

lc-waikiki-2020

Muškarci mogu da se obuku od glave do pete u LC Waikiki i to bukvalno. Čarape i veš u najrazličitijim dezenima i krojevima su među najpovoljnijma na tržištu. Nećete ih baš nositi 10 godina, ali danas se stvari ni ne nose toliko. Tu su i majice za ispod košulja ili za nošenje bez njih. Materijali iskorišćeni za veš su pre svega pamuk i ponešto elastina u određenim modelima. Što se tiče svečanih prilika tu su odlične košulje dosta klasičnog dizajna, kao i pantalone i sakoi. U tim kombinacijama ćete pronaći i veoma dobre zimske jakne za formalne prilike.

Standardno, ponude kolekcija za mlađe kupce ništa ne zaostaju pa su tu farmerke, duksevi i popularne puffer jakne. Trenerke i duksevi su neizostavni i za kolekciju LC Waikiki zima 2020 pa je tako i za mladiće i muškarce.

Džemperi, od končanih pa do onih debljih koji će izgledati pomalo hipsterski su takođe u ponudi.

LC Waikiki zima 2020 Srbija

LC Waikiki Srbija sada već ima pregršt prodavnica, od prve u TC Mercator, ili ogromne radnje u sred Knez Mihailove ulice sigurni smo da ćete pronaći neku koja vam je blizu ili usput.

Pogledajte i deo LC Waikiki kataloga:

lc-waikiki-2020-cene

lc-waikiki-2020-deca

lc-waikiki-2020

lc-waikiki-2020

lc-waikiki-2020-katalog

lc-waikiki-2020

lc-waikiki-2020-srbija

lc-waikiki-2020

lc-waikiki-zima-2020

lc-waikiki-zima-2020

lc-waikiki-zima-2020

foto: lcwaikiki

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime