adidas Superstar patike ove 2020 godine obeležavaju pedeseti rođendan. I koliko stvari i danas, pogle 50 godina izgleda tako kul? Ne mnogo.

A ovu prigodnu priliku nemačka kompanija je iskoristila da okupi najbolju ekipu kako bi proslavili jubilej.

Kampanju vodi glumac Jonah Hill koji je i režirao promotivni film. Evo ga:

U glavnoj ulozi je mlada skejterka Jenn Soto koji trči na trening. A tamo ga čekaju Pharrell Williams, Paul Pogba, Kerwin Frost, Nigo i Blondey.

Preko zvučnika Jonah Hill poručuje kako je za promenu potreban timski rad.

„Nova znanja i veštine nije moguće steći bez starijih generacija. Tađokođe nikakve promene niti napredak su nemogući bez entuzijazma i mladosti novih generacija. Ideja je bila da zato spojimo staro i novo i dobijemo skoro atomsku snagu, neophodnu za pravu kreativnost i stvaranje nečeg velikog”, kaže Jonah.

adidas Superstar 2020

Inače, adidas Superstar patike su napravljene kao košarkaški model, ali su brzo prihvaćene kao pravi modni klasik. Nosili su ih muzičari (u ovim patikama proslavili su se Run-D.M.C reperi koji su promenili pravila igre muzičke industrije 1983 godine), skejteri, sportisti i glumci. Nosili su ih uz trenerke, farmerke alii odela tokom prošlih 50 godina. I čini nam se da će tako ostati i tokom sledećih 50. Inače, tokom prvih 5 godina od predstavljanja čak 75 posto NBA košarkaša je nosilo adidas Superstar model patika.

Kampanja adidas Superstar 2020 koja je globalno aktuelna je prvi rezultat saradnje glumca i sportske kuće a trebalo bi da se nastavi i u budućnosti kroz nove modele patika i druge aktivacije.

Danas, patke Superstar za proleće 2020 stižu u različitim modelima i izgledima, ali je prepoznatljivi dizajn sa gumenim prednjim delom ostao nepromenjen. Cene im se kreću od oko 8000 pa naviše u prodavnicama u Srbiji (tike, buzz, nsport, thespot)

Pogledajte i adidas superstan model za proleće 2020.

Kako očistiti patike?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime