Samsung S20 stiže, odnosno izgleda da neće biti modela S11 o kome se već mesecima priča. Samsung je najavio veliku premijeru novog fIagship modela, i svi su pisali o modelu S11. Ipak, po svemu sudeći naziv telefona će biti drugačiji.

Samsung S20

Neki izveštaji na netu ukazuju da će se novi mnodel zvati Samsung Galaxy S20, što je dobra ideja pošto je sada 2020 godina a i prekinuli bi već pomalo dosadan niz. Sada su procurile i nove informacije o pametnom telefonu.

Ekran uređaja će biti veći pa se očekuje dijagonala od 6.2 inča uz obavezni OLED ekran.

Biće tu i S20 Plus sa ekranom od čak 6.7 inča umesto dosadašnjih 6.4.

Veliko unapređenje kod modela Samsung S20 Galaxy se odnosi i na osvežavanje koje bi bilo 120 Hz.

Sasvim novi model bi nosio oznaku S20 Ultra sa ekranom od 6.9 inča i najboljim karakteristikama.

Izgleda da će 5G imati samo neki modeli serije S20, odnosno Ultra sigurno a verovatno i Plus. A možda bude i paralelnih modela opremljenih 5g prijemnikom.

Do sada smo saznali da će telefoni verovatno imati pet objektiva od kojih će glavni raditi u kombinaciji sa samsungovim senzorom od 108 megapiksela. Jedan od objektiva će biti opremljen i petostrukim zumom što su odlične karakteristike.

Uz sve se očekuju i još bolje baterije.

Što se tiče dizajna biće u prepoznatljivom Galaxy stilu, mada će na osnovu rendera koji su procureli moglo da se zaključi da će imati i nešto oštrije ivice recimo u stilu Note serije.

Za sve potvrde ćemo ipak morati da sačemo do februara.

Pogledajte i – Telefoni sa najboljim kamerama u 2020 godini

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime